събота, 27 април 2013 г.

Кош за играчки

Ето го и него - огромен кош за играчки с две дръжки(прилича на огромна пазарска чанта, много е забавно :) ) и много образователни елементи - цифрите от 1 до 9, форми и цветове, колички и други превозни средства, шосе. Вътрешната страна е на много готин плат от ИКЕА с превозни средства. Чудех се къде ще го използвам,а отиде почти целия наведнъж! Ще си купя пак.
Много се чудих как да го накарам да стои изправен. Беше трудно и не се справих блестящо, но просто площта е много голяма(60/60/60 см) и няма как да се задържи само. Когато е пълен с играчки, обаче, си стои много добре:
 За да ви опиша колко е голям кошът ще ви кажа(но няма да покажа, за да развалям реномето на банкер :) ) - мъжът ми влезе целият вътре!!! А той е 190 см висок. Не знам как се сгъна но се събра на 60 см. Май това не говори добре за моите гозби... :)
Показвам го при Мър Мяу - нехартиени закачки. Дано да се хареса и да влезе в употреба на получателя.







Ние заминаваме за Огняново днес...след 8 чАса...няма да нося компютъра, за да си почина. Като се върна с нови сили ще наваксам отсъствието си. А ако искате ми пишете на мейла, него ще чета от телефона. Ще се радвам да чувам новини от света.
Репортажът ми за срещата май ще остане за след 10 дни.
Топли и слънчеви дни! Нашите ще са направо горещи - дават времето там долу 30 градуса!!! Ще се върна като капучино...поне си мечтая да е така, че съм бяла като сирене :)
Целувки!!!

10 коментара:

  1. Хехех, посмях се за мъжа ти и коша. Много ми харесва, цветен, зареждащ с настроение и всички тези образователни неща, който си сложила, браво!
    Приятна почивка и много весело посрещане на празниците!:)

    ОтговорИзтриване
  2. Лелеее,Тониии ти със слатни ръце!:) Разкошен е този кош за играчки-направо се влюбих в него!!!:) Невероятна работа -а платовете са толкова готини,цветни,весели и жизнерадостни!!!:) Браво,браво,браво!!!:))) А първата снимка с Тити е уникално сладка:))) Много целувки от мен:)ХХХ

    ОтговорИзтриване
  3. Браво, на тебе! Такова прекрасно нещо си сътворила! Като гледам как му се радва малката и ми стана едно такова усмихнато :) Направо ми се прийска и аз да можех да шия!
    Приятно изкарване на празниците! И да хванеш един хубав загар, после да се хвалиш! :)))

    Гуш
    Ем

    ОтговорИзтриване
  4. Тони, тази малка чудна бисквитка, която любопитно наднича с палави очички от коша за играчки е разкошна! Толкова много настроение и цвят ще внесе в детската стая, че трудът по него колкото и да е много си заслужава всяка минутка! Аз все се каня и все ме спира нещо да започна, а идеята за такъв кош е от една година в главата ми, или съм мързелана или не ми стиска :) Весела почивка и много усмивки от мен!

    ОтговорИзтриване
  5. Тони, чуден кош си сътворила, дори и Ева го оцени, крещейки срещу екрана. Много готини цветове, много закачки и умнотии. Ще е страхотна декорация за детска стая. Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  6. Страхотен е! Чак на мен ми се прииска да имаме такъв вкъщи, ама да не го давам на малкия, само да си го пазя и да му се радвам, че току виж го е изпонадраскал с някой цвят флумастер...;)
    Платът от Икеа е уникален, ама аз открай време си им харесвам техния стил. Много добре си го съчетала с останалите елементи отвън. Като видях коша и се сетих как с една приятелка, която шие, мислихме и творихме за моя син, като се роди, килимче за игра от тези с висящите играчки. Е, получи се, не съвсем перфектно, но беше голяма забава майсторенето :)...хмм, май е крайно време да се науча да боравя с машината и аз...;)

    ОтговорИзтриване
  7. Прекрасен кош, страхотно си се справила и с това предизвикателство! :) Очаквам репортажа и да си починете и почернеете!

    ОтговорИзтриване
  8. Благодаря ви за милите думи! Завърнахме се от почивка, макар да не ми се прибираше...полека се завръщам към ежедневието и ще съм по-активна тук. Загар, уви, не хванах, но то с две деца, от които едното е лепнато за мен, трудна работа! Къпахме се, обаче, в басейна всички дружно:)

    ОтговорИзтриване

tonya.blagoeva@gmail.com