понеделник, 9 април 2012 г.

Нов дом

Вчера бяхме на гости на новодомци(моя приятелка си купи апартамент) и специално за нея сътворих тази картичка. Правих я до 2 часа в четвъртък вечер, едва гледах накрая, но съм доволна от резултата. И понеже има канап(гнездото и шнура на табелата) и кашон(покрива), я включвам в Хоби предизвикателство 10. А дървото е от дряновата ни клонка от Коледа, отдавна се канех да я хвърля, но не исках в боклука, затова реших да я използвам в нещо :), а и нали е пролет, дърветата вече цъфнаха, птичките се връщат от юг...дано скоро пак да си личи че е пролет!



8 коментара:

  1. Чудесна картичка, дано приятелката да я е оценила по достойнство! Всеки един детайл е изпипан и много красив! Поздравления!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря. Снощи май не можа да я види, беше вече лудница, много гости имаше. Дано да я хареса като я види.

      Изтриване
  2. Невероятно! Прекрасна е!
    И как така се сети за покрива?!..
    ЖЕЛАЯ ТИ УСПЕХ!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря. За покрива мислех първо да сложа червен гофриран картон(велпапе), но нямах и се сетих за хоби предизвикателство крафт, намерих един стар кашон и го разнищих:) даже стана по-автентична кирпичена къща :)

      Изтриване
  3. Много е красива картичката, и направо ти се чудя на търпението - толкова ситни детайли си направила. Невероятни са!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря. Аз търпение си имам по принцип и не ми беше проблем то, ами големите ми пръсти за тези дребни джвъчки:):):)

      Изтриване
  4. Дръвчето пред къщичката много ми хареса - и като цяло картичката се е получила много уютна и сладурска! Успех ти желая!

    ОтговорИзтриване
  5. Тони, чудесна картичка си сътворила. Радвам се,че си се сетила за кашона- покрива е прекрасен, както и всеки един от многото детайли..
    Благодаря ти,че се включи в Хоби предизвикателство №10 "Крафт"

    ОтговорИзтриване

tonya.blagoeva@gmail.com