четвъртък, 19 юли 2012 г.

Шарена картичка

Тази картичка беше вдъхновена от Мър Мяу и затова се опитах да е възможно най-шарена. Мисля, че успях да използвам доста цветове, доколко се е получила, вие ще кажете. Естествено, печатчето(което всъщност ми е подарък от Мър Мяу) не стана никак добре, но това е първото ми оцветяване с акварелни моливи. Досега само веднъж съм оцветявала, но не се престраших да мина с четка с вода и ги оставих сухи моливи. На хората, които оцветяват много ( а и на мен след време) сигурно ще им изглежда смешен този печат, но на мен си ми е мил:). Със сигурност ще го пробвам още поне няколко пъти в различни цветове и техники.
А колко снимки направих, докато харесам някои що-годе сполучливи...и пак не са много добри, но това са възможностите на фотото ми(което е ветеран от войната - първият ми дигитален фотоапарат, купих си го от щатите преди 8 години, докато бях на бригада едно лято). Синът ми счупи предния, който не бих казала, че правеше по-добри снимки....скоро може да се заимам с нов, кой знае:)
3 коментара:

 1. Забравих да спомена, че след като получих подаръка от Краси и Хоби Предизвикателствата нямах търпение да го използвам - рамката и листата са ми от нея. Благодаря, Краси. Има още много материал, скоро ще показвам:)

  ОтговорИзтриване
 2. Тони, радвам се,че си успяла да ги ползваш.
  Картичката се е получила чудесна!
  Между другото, понеже видях печата оцветен на живо е още по-хубав.
  Мисля,че ако добавяш и вода, ще получиш фантастични резултати. Водата обаче не се добавя накрая, а се оцветява поетапно..В това отношение KalySto е истинска вълшебница..

  ОтговорИзтриване
 3. Не се притеснявай за оцветяването.Всичко става с опит и експерименти - колкото повече толкова по-добре. А самата картичка има много интересен дизайн на сгъване, чудесна идея !Благодаря,че се включи и в Шареното ни Забавлятелство!

  ОтговорИзтриване

tonya.blagoeva@gmail.com