понеделник, 27 август 2012 г.

Сватбени емоции

От първи август, когато видях предизвикателството на Двете Елши, ме тресат сватбени емоции, без да сме били канени дори на сватба в скоро време. Една близка приятелка ми сподели, че понеже скоро с мъжа си правят 10 години брак иска да се венчаят в църква и децата да са шаферчета, но мъжът й се услушвал. Реших да "помогна"(дано не ме бият:) ) и да наклоня везните - реших да снабдя малката принцеса с рокля на малка булка. Естествено, това е голямо предизвикателство за мен, тъй като въпреки, че имам оргомно желание да шия, досега не съм шила никаква дреха, камо ли аз да си измисля кройката! Но реших, че за бебе ще е по-лесно, отколкото за голям човек, защото все пак можеш да си позволиш да не е абсолютно точно по талията, ханша, гръдната обиколка...с две думи, уших торба и на всяка бебе би станала:) Да, ама не! На моето(макар, че тя беше моделът и по нея вземах мерките) не му станаха много. Едва я натъпкахме, за да я снимам:) Голяма забава беше.
Общо взето роклята(т.е. пола и бюстие, и туту поличка от тюл) не е нищо особено, но белият сатен, розовата панделка на гърба и аксесоарите(които ми отнеха повече веме) я карат да изглежда що-годе хубава. Обувките ме затрудниха най-много. Това е третият чифт, който направих и пак не са перфектни(да не кажа добри, перфектни няма място изобщо:) ), но нямах нерви да започвам отначало за четвърти път! Следващите обувчици ще са по-добри:)
Диадемата не е нищо особено - сатен, тюл, сатенена панделка за облепяне на диадемата и розово копче(в унисон с панделката на гърба и на обувките). Трябваше да има и чантичка, но не стигнах до нея. Може и да успея до края на седмицата...
В общи линии това са ми вълненията. Остават снимките, приятно гледане!
Модел - Тияна Благоева:)










10 коментара:

  1. Моделът ти е толкова очарователен, че никакво несъвършенство не забелязах по роклята. Прелестно е всичко!

    ОтговорИзтриване
  2. И роклята и модела са прелестни. Всичко е измислено прекрасно - от главата до петите :)Личи си колко старание си вложила! Благодаря ти. А Тияна позира съвсем професионално.

    ОтговорИзтриване
  3. Не можах да откъсна очите си от модела - ето това е префектно! Пу-пу! Комплектът е чудесен!

    ОтговорИзтриване
  4. Недей да скромничиш- комплектчето е перфектно- толкова е нежно и стилно... А моделът просто допълва съвършенството- целувки от леля за сладка Тити!

    ОтговорИзтриване
  5. Прелестна малка чаровница, сигурно е засенчила младоженката с този тоалет :)

    ОтговорИзтриване
  6. Моделът е невероятен,хрумването също.Toni,сватбени вълнения ни"тресат",голям конкурс,голямо нещо.Желая ти успех в състезанието!
    Целувки за малката чаровница!

    ОтговорИзтриване
  7. Тони, мисля че си се справила блестящо! А моделът е такъв бонбон - направо ти иде да го схрускаш :))

    ОтговорИзтриване
  8. Лелееее,толкова сладък модел,чак ми се прииска да си имам(детето:))!!!Браво на теб!Поздрави на родителите за този ангел!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря за поздравите:) Правена е с много любов и желание и мисля, че си личи:)

      Изтриване

tonya.blagoeva@gmail.com