сряда, 8 януари 2014 г.

Честит рожден ден!

  Вчера беше рожденият ден на нашата малка принцеса Тияна! Ден изпълнен с емоции, забавление, подаръци, торти(две на брой :) ), баби, дядовци, чичовци, лели и много ядене! Днес реанимираме :). На малката дама, както сама се нарича, пожелаваме да ни е все така омайна, здрава, щастлива и умна. Дано успяваме да я радваме поне на половина, колкото тя нас! Обичаме те, Тити!
  И понеже цял ден шетах в кухнята, нямах време да й спретна картичка, след като всички заспаха, в 11 часа вечерта правих картичка. Специално за Тити и за Картичкофурии, които празнуват юбилей. Има нещо старо - печата, който имам от близо година и не бях ползвала, нещо ново - сгъвката на основата, нещо синьо - вижда се и нещо от плат - дантела, която се опитах да оцветя със същия молив като блузата на момиченцето, но не се получи! На Деси и Марианка пожелавам да са все така неуморни, забавни, вдъхновяващи и креативни. Да измислят още много игри и забаления, защото ако ние сме пълнежа на този любим блог, то те са гръбнака! Успехи и много положителни емоции, момичета!
  Цветовата комбинация ви е позната - като тази от ТокБобок 8 - Лилаво и тюркоазено. Е, моето синьо май не е баш тюркоазено, ама това е най-близкия молив, който имам:).
  Друга причина да седна вечерта късно(за мен си е късно :) ), е че нямах търпение да си пробвам новия кът! Събота и неделя пренаредихме хола си и сега му се радвам като малко дете! Само дебна някой да не пусне нещо на земята или по диваните! Вече 3 дни ни е подредено и чисто! Това е чудо невиждано у нас :). Скоро ще снимам и ще ви покажа. Това е трети кът, който си правя, но засега най-успешен. Даже снощи като приключих с картичката си подредих веднага и то за нула време!!!
  Усмихнат и успешен ден от мен!


А ето я и рожденичката - с тюркоазено синя рокля, разбира се:). Ушита от баба й. Благодаря ти, мамо, за чудесната рокля, която Тити не иска да съблича! Има и оплетена баретка, но тя не иска да си я сложи, защото ние искаме :)


6 коментара:

  1. Тони, честита ви рожденичка! Да е жива и здрава, красива и талантлива, като майка си, малката кукла! картичката е много готина, с тази интересна сгъвка и сладка кипричка!

    ОтговорИзтриване
  2. Честит рожден ден на малкото слънчице! Да е здрава и много палава!
    Ех, така си е. Покрай шетането не остава много време за майсторене, но виждам, че си се справила.

    ОтговорИзтриване
  3. Честит рожден ден на Тити! Да ви е жива и здрава! Да ви радва много!
    Поздравления за картичката и за новата подредба!
    Късмет и успехи на цялото семейство!

    ОтговорИзтриване
  4. Еха, честит рожден ден на тази красива принцеса! Нека бъде здрава, спокойна и да Ви радва много! Картичката е толкова сладуреста! Браво, Тони!

    ОтговорИзтриване
  5. Благодаря ви, момичета, за милите думи :)

    ОтговорИзтриване
  6. Чудесна малка сладуранка си имате, Тони.
    Много красива картичка си и направила.

    Благодарим ти, че се включи в отбелязването на 4-я картичкофурийски рожден ден!

    ОтговорИзтриване

tonya.blagoeva@gmail.com