понеделник, 17 февруари 2014 г.

Еех, любов, любов!

Тази година този празник, който не признавам(за мен всеки ден е празник на Любовта), така ми се загнезди, че направих повече картички и АТС-ки, отколкото съм очаквала! След някоя и друга година току виж съм го приела уфисиалну!
Вчера мъжът ми за пореден път успя да ме изненада. Тъкмо си мислех, че съм го разкрила и се радвах на прозорливостта си, когато отново ме остави с отворена уста и учудена физиономия! Децата бяха при баба си и дядо си, а ние имахме един ден само за нас. Това се случва много рядко. Обикновено сме по задачки, по срещи с хора, с децата...и аз от една седмица го питам какво ще правим? Къде ще ходим? Защото си го познавам и знам, че обича да пътува и да ме изненадва. Оставихме децата на бабин дом и тръгнахме с колата. Изведнъж ми просветна, че отиваме на Боровец. Имаме една приятелка, която работи в СПА хотел, и си викам - ахааа, разкрих те, отиваме на разходка до Боровец и да се видим с Ирина. Той - мълчи! Стигнахме до хотела, влизаме да видим Ирина на рецепцията ни посрещат с - Добре дошли, очакваме ви, заповядайте за настаняване! Е, там опулих очи и се чудех какво става. Оказа се, че се настаняваме в СПА центъра - басейн, джакузи, сауна, парна баня, билкова баня, лакониум, екзотични душове и черешката на тортата - масаж! Ама не какъв да е масаж, а цялостен, с ароматерапия и изпълнен от Ирина - голям професионалист! Направо се размазахме. Едва се изстъргах от масата и сякаш летях, а не стъпвах по земята. Дори не успях да заспя, предвид късното ставане предната вечер и ранното ставане сутринта(в 6 и 30!!! в неделя!!! щях да го набия :) ). Беше един прекрасен ден, в който забравих за телефони, часовници, другите хора и се насладихме един на друг и на себе си подобаващо. Имах крещяща нужда от подобно изживяване и Дидо за пореден път ме прочете като отворена книга. Благодаря ти, Бубе, от сърце и душа.
А ето и АТС-то за Ем от нейната игра - Забава с АТС.


Това е за Славяна:

А това са всичките 5, които успях да направя(по едно за всяко от оставащите момичета):

С първото АТС участвам в Мър Мяу - Стари но златни. Старата картичка всъщност е от миналата седмица, но ми стана много любима(а се хареса и на племеничката, както и гривната й хареса). Ако момичетата преценят, моля да я изтрият. Бях ги питала в предизвикателството, но отговор не получих.

С това си мисля, че завършвам тазгодишните любовни картички. Насочвам се към женските и цветните.

Предизвикателства:
http://sisteractcardchallenge.blogspot.com/2014/02/challenge-45.html,
http://crazychallenge.blogspot.com/2014/02/cch-164-love-is-in-air.html,
http://cardmaniachallenges.blogspot.com/2014/02/cmc-40-love-is-all-around.html,
http://wordartwednesday.blogspot.ca/2014/02/challenge-119-anything-goes.html,
http://cardsaddicted.blogspot.com/2014/02/206.html

7 коментара:

 1. Ехаааааа Тони отново ме остави без думи ........от къде да започна?АТСтата са прекрасни!Фаворит ми е мацката, и съжалявам, че няма да мога да участвам в тази размяна - изпускам много нали? Пу пу и на мъжо ти ...че май рядко останаха такива мъже като него -аплодисментииииииииии.........Дано любовта ви е все така истинска и чиста още дълги години, и да не забравяте да разказвате и на нас -че и ние да си помечтаем хи хи....:)))).

  ОтговорИзтриване
 2. Напълни ми душата и сърцето с тази публикация!
  Много се радвам за вас - обичайте се! Нека всеки ден да е празник на любовта и разбирателството!
  АТС - тата са чудесни! Поздравления!

  ОтговорИзтриване
 3. Your card is darling. I love this sweet image and your lovely art. Thank you for sharing your talents in our challenge by playing along. We are blessed to have you join us.
  Blessings from Las Vegas, Nevada - USA!
  Karen
  Word Art Wednesday

  ОтговорИзтриване
 4. The image is adorable. Thank you for sharing this lovely art with us. Please come back soon.
  Blessings, Carole Word Art Wednesday DT

  ОтговорИзтриване
 5. These are all wonderful. Love how you use eyelets, chains and other metal on one of your card. Fab job! So blessed you joined us at last week's Challenge at Word Art Wednesday. Our new Challenge is now live and we'd love for you to join us again. Can't wait to see what you link up this time. Leaving you with the inspiration of God's Word in Psalm 30:5, "For His anger endureth but a moment, and in His favor is life; weeping may endure for a night, but joy cometh in the morning."

  JO ANN
  http://jatterburycreations.blogspot.com

  ОтговорИзтриване
 6. Тони, страхотно преживяване! Направо ти завидях! ;) Чудесна хрумка на любимият ти! И как да не го отбележиш празника?! Вярно е, че малките и ежедневни доказателства са по-важни, но защо пък да не се отбелязва този хубав празник?!!! Много се радвам за теб! :)
  АТС-тата са разкошни, изчистени и ефектни! Благодаря, че се включи в предизвикателството на Sister Act Card Challenge, за съжаление обаче то е само за картички! Но с нетърпение чакам да се включиш скоро пак! ;) ХХХ

  ОтговорИзтриване
 7. Страхотни проекти и страхотна приказка Тони! Благодаря ти, че сподели с нас своето преживяване! Даже мъъъничко ти завиждам, защото също много обичам да пътувам, а толкова рядко ми се случва! ПОжелавам ви още много приключения и много любов!
  Благодаря ти , че се включи в картичкофурийското предизвикателство"За всичко останало ви е необходима само любов." Моите извинения за позакъснелия коментар, но нямах възможност да разгледам красотите ви през февруари. Много успехи, вдъхновение и усмивки!

  ОтговорИзтриване

tonya.blagoeva@gmail.com