понеделник, 3 февруари 2014 г.

Картичка с телескопична картинка

Признавам си, че тази седмица се затрудних от темата при Картичкофуриите - Телескопична картичка, зададена от Петя, но все пак реших да се самопредизвикам точно накрая :). Представям ви лошите снимки на моята интерпретация по темата. Утре ще снимам на светло.




Ето обещаните снимки на светло. Не знам дали са по-добри от предишните, но толкова си мога :)


Печатът пеперуда ми е подарък от Кати за рождения ми ден и от тогава все се каня да го пробвам. Мнооого е як! ще го пробвам и в други варианти скоро.
Доста си поиграх с оцветяването на 4 картинки. Използвах дистрес мастила в лила и паунови пера. Не са ми перфектни мерките и съответно малко са криви линиите, но предпочетох да напасна картинката. Като за първи опит мисля, че добре се получи. Малко панделка, перлички, дизайнерска хартия от любимото ми блокче, което е на привършване и един печат - Специален ден. Направих си основата малко по-раздвижена, за да посменя обикновения квадрат и правоъгълник.
Това е от мен за днес. Утре очаквайте хубави снимки :) Лека нощ!

Предизвикателства:
http://cardsaddicted.blogspot.com/2014/01/203.html,
http://challenges4everybody.blogspot.com/2014/02/challenge-38-anything-goes.html,
http://wordartwednesday.blogspot.ca/2014/01/challenge-117-anything-goes.html

7 коментара:

  1. Тони хванахме последния влак .....хи хи .Картичката е разкошна!Справила си се чудесно като за първи опит.Прегръдкииииииииии

    ОтговорИзтриване
  2. Уау, Тони, получила се е страхотно :) Тази пеперуда така ме омая :) Аз така и не успях да си интерпретирам темата с тази телескопична картичка, но така показано от теб много ми хареса :)

    ОтговорИзтриване
  3. Много хубава картичка - много приятни цветове.
    Късмет!

    ОтговорИзтриване
  4. Еха,много свежа картичка,страхотна е!Печатът е уникален!

    ОтговорИзтриване
  5. Тони, много ми харесва как се е получило - и като цветове и като композиция, чудно. Знаех си аз, че този печат е нарочен за теб специално :)

    ОтговорИзтриване
  6. Идеално се е получило, а и картичката е нестандартна!

    ОтговорИзтриване

tonya.blagoeva@gmail.com