неделя, 25 декември 2011 г.

Кошница от вестници

Най-после съм готова с хартиения си подарък. Правя го от почти седмица вече, оказа се доста по-пипкаво, отколкото си мислех. Първия ден навивах пръчки от вестници, втория и третия плетох самата кошница, после чак след 2 дни си купих лак с цвят орех, след което съхна 2 дни!!! Естествено като за първи опит не е перфектна, но става. Вижда се, че е направена от вестници, което не ми се щеше да се набива на очи, но поне си личи, че е хартиена:). Все още не знам за кого ще е подарък, но ще има тези неща вътре в нея - плодове, вино, лакомства, коледно подаръче и картичка. А самата картичка направих вчера между чушките с боб и питката, защото нямах търпение да си изпробвам новите подаръци(перфектни перли, плочки за релеф) и новата поръчка (пигментно безцветно мастило за топъл ембосинг и перлени картони, че ги бях свършила). В момента това ми е любимата картичка и трудно ще се разделя с нея, но ще гледам да я дам на скъп човек:)

С този проект участвам в Предизвикателство 97 - Хартиено подаръче на Картичкофуриите, Забавлятелство второ: Коледа, та дрънка - на Мър Мяу, Коледен конкурс на Двете Елши. Игра 30-подаръци ще има на Арти Марк

Честита Коледа и весели празници!






8 коментара:

  1. Браво! Кошницата е станала приказна.

    ОтговорИзтриване
  2. Много хубава кошница, страхотна! А за картичката писах вече и напълно те разбирам, че ще ти е трудно да се разделиш с нея!

    ОтговорИзтриване
  3. Благодаря ви, правих я с желание и макар и не перфектна, става като за първа:)

    ОтговорИзтриване
  4. Еййй велика идеия! Чудна е кошничката ти. Напраово ти се възхищавам как си я направила!Много се радвам, че се включи в играта!Благодаря ти!

    ОтговорИзтриване
  5. Браво и за кошницата!След като я представяш,няма да публикувам такъв подарък,за да не повтарям.Радвам се,че харесваш този вид плетене!

    ОтговорИзтриване
  6. Благодаря. Отдавна се каня да сътворя нещо такова и наистина ми харесва. Ще повторя някой път:)

    ОтговорИзтриване
  7. Не ми се мисли с какво търпение трябва да се въоръжи човек, за да направи нещо такова сложно и трудоемко! Тони, евала! Кошницата е жестока! И това, че си личи, че е от вестници не е минус, а плюс - прави я още по-ценна според мен. :)

    ОтговорИзтриване
  8. Благодаря. Иска се търпение, безспорно. За мое щастие това е едно от качествата, които в повечето случаи притежавам:) (освен когато детето ме ядоса много, но се случва рядко:) )

    ОтговорИзтриване

tonya.blagoeva@gmail.com