сряда, 14 март 2012 г.

Пролет

Много ми хареса темата на Двете Елши - Песента на птиците, с огромно нетърпение чакам да дойде пролетта, да цъфнат дръвчетата, птичките да пеят, да е топло....списъкът е безкраен:).
Тъй като обаче напоследък дребосъчката не ми оставя никакво свободно време за творене(вече повече от месец не съм направила нито една картичка!!! ), ще публикувам нещо, което съм шила точно преди година - за подарък за една приятелка, но не съм показвала никъде досега. Дори половин час търсих снимките, накрая се оказа че са на телефона ми, за това се извинявам за лошото качество. Ако прецените, че не отговаря на критериите или понеже е старо не може да участвам, няма проблем. Но ще се радвам да се вклюва в някакво предизвикателство, че много ми липсват! Цветовете са бяло, бебешко синьо и аква. Ще се опитам да сътворя поне една картичка за хартиените проекти, току-виж пролетта дойде по-бързо:).
Включвам този проект и в Хоби предизвикателство 8- Подарък за нея.
Слънчеви, усмихнати и ведри дни на всички!!!



5 коментара:

  1. Много е хубав комплекта! Как са направени пантофките?

    ОтговорИзтриване
  2. Тони, чудесен комплект си сътворила. Много ми харесват цветовете и идеята ти!
    Благодаря ти,че се включи в Хоби предизвикателство №8 "Подарък за НЕЯ"

    ОтговорИзтриване
  3. Благодаря. Пантофките не станаха много сполучливи, на второто обуване са се разлепили - залепих плата със силикон, но ефектът поне беше добър :)

    ОтговорИзтриване
  4. УАУ нямам думи, това е много красиво - Супер си !!!

    ОтговорИзтриване

tonya.blagoeva@gmail.com