неделя, 29 юли 2012 г.

Влюбени пауни

Тази картичка правих снощи до 3 часа и се влюбих в нея, колкото и нескромно да звучи. Сега остава да ни поканят на сватба, за да я подарим на някого:). Правих я с мисълта за рецептата на Краси и екзотичното животно на Мигито. Днес след като видях новото предизвикателство на Картичкофуриите се поколебах дали не я включа там, но тъй като може с една картичка само в едно тяхно предизвикателство, реших, че съм я правила за Мигито и там ще отиде:). За Ем ще направя нова стилна картичка, това е любимият ми стил и ще се включа поне 2-3 пъти!






Този път пеперудите са в цвят мента, цретето е ръчно навита роза, има дантела(макар и хартиена:) ) и,  разбира се, два екзотични пауна, които много ми заприличаха на младоженци и затова направих картичката сватбена. Обожавам тези цветове, забавлявах се безкрайно докато я правих. Надявам се и на вас да доставя удоволствие, докато я гледате!
До скоро!

4 коментара:

  1. Чудесна е,заслужавало си е майсторенето до късна доба:)Успех и скоро да сте гости на сватба!

    ОтговорИзтриване
  2. Много сложна и трудоемка картичка, но будуването ти си е струвало всяка минута, защото картичката е страхотна!

    ОтговорИзтриване
  3. Тони, много , много сложна картичка..
    Със сигурност изработването й е отнело доста време , но резултата е чудесен!
    Благодаря ти,че се включи в Хоби предизвикателство 18- Рецепта!

    ОтговорИзтриване
  4. Страхотна картичка и идея... Много ми хареса, а изпъленинето е... Благодаря, че участва в предизикателството на Картичкофуриите!

    ОтговорИзтриване

tonya.blagoeva@gmail.com