петък, 17 август 2012 г.

Картичка за кръщене

Сестра ми вчера ме помоли да й направя картичка за кръщене на бебче на нейна приятелка. Не бях правила такава и се разрових в нета за вдъхновение. Намерих го ето тук. Даже имах почти същата хартия(не че съм целяла да изглежда по същия начин), т.е. салфетка, която направих на хартия с фолио. Нарисувах си гащичките(къде прави, къде криви), пробих дупки е едни клещи за дупки:), вързах панделки и мушнах картичката вътре. А тя е съвсем семпла, не знаех какво още да й сложа. Приемам идеи, защото така ми е малко гола. За нея използвах новата си папка за релеф. Много ми харесва това сърце! Хем за сватби(трябва и такава да направя), хем за любим човек, хем за бебе...много поводи да я използвам. После реших да я поукрася с лепило по релефа и топъл ембосинг - голяяяма грешка:) стана една гвацаницаааа....и втора такава направих, и нея окьопазих:). Накрая на третата сложих само малко синьо пигментно мастило.
Дано сесра ми я хареса. Ако не, довечера пак запрятам ръкавите.
Показвам я в Card Mania и с това приключвам участието си там за този кръг.




8 коментара:

  1. Hi Toni,
    Cute card! love the emboss heart you use.

    Please come again to Bali....meybe we can meet someday :)

    Hugs,
    Jill

    ОтговорИзтриване
  2. Картичката е супер! Много ми харесва :) Няма да се налага да запряташ ръкави довечера, или поне не за този повод ;)
    Благодаря- сестра ти ;)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Радвам се, че ти харесва. Запретнах ръкави, но за първата си скрапбук страничка:)

      Изтриване
  3. Страхотна картичка-памперс! Благодаря ти, че я включи в първото предизвикателство на Card Mania - Всичко е позволено! Надаваме се, че често ще се отбиваш при нас! Ани

    ОтговорИзтриване
  4. Много идейна картичка! Харесва ми дантелата на сърчицето! Успех в нашето първо предизвикателство на CARD MANIA CHALLENDGES!

    ОтговорИзтриване
  5. Благодаря ви. Ще се отбивам много често при вас:) с нетърпение чаках откриването на първото предизвикателство. Поздравления за добре свършената работа!

    ОтговорИзтриване
  6. just beautiful thank you for taking part in the card mania challenge!

    ОтговорИзтриване

tonya.blagoeva@gmail.com