петък, 12 октомври 2012 г.

Рожден ден

Вчера моят прекрасен съпруг имаше рожден ден(да ни е жив, здрав и все такъв готин съпруг и татко!), но от шетане(голямото шетане - направих торта(която беше по-скоро в течен вид:( ) , салати и хляб) не стигнах до компютъра да покажа картичката, която не е нищо особено, но си ми е скъпа, защото си я нарисувах аз. Когато мога винаги предпочитам да направя нещо аз, а не да ползвам готови хартии. Не умея да рисувам(т.е. да измислям), но мога успешно да прерисувам(от малка гледам и рисувам картинки). То е малко късно на моите години, но се надявам някой ден да успея и да нарисувам нещо мое. Напоследък, повлияна от Малкият принц, с мъжа ми рисуваме главно змии глътнали различни животни(който я е чел ще ме разбере:) ). Ще покажа и тези рисунки по-късно.
Та, картичката ми:
Не си харесах единствено сянката отдолу, но какво да се прави, все пак ви предупредих, че съм аматьор отвсякъде, не ми се сърдете:). А ето и откъде прерисувах картинката(това е подаръкът ми):

А това са прекрасните картичка и колаж, които Дидо получи от Кати:

Красиви са, нали? Уверявам ви, че на живо са още по-красиви! Постоянно минавам и ги гледам. И откривам нови неща, които не съм забелязала. То май те са подарък за мен, защото Мъжът ми и без друго не се впечатлява много от картички(но колажът го впечатли, все пак е на интересна тема:) ).
А ето и змиите боа(не, не ги е рисувал синът ми, баща му е:) той ме бие по рисуване, аз съм в стил първи клас, той - в предучилищна:) ):
Има още 2 листа с различни глътнати животни, но не знам къде са:) А оцветяването е дело на Пепи. Хч не му се отдава ни рисуване, ни оцветяване - син на баща си и майка си:)Показвам картичката си в Кард Мания, Хоби 23 и в Крейзито(надявам се, че нарисувано цвете(макар и цвят на дърво) отговаря на изискването ръчно правени цветя). Показвам я и при Картичкофуриите - Краси, прецени дали става за темата, на мен ми се струва минималистична:)


 

14 коментара:

  1. Хи-хи, колкото и да не впечатлява Дидо от картички, сигурна съм, че от твоята се е впечатлил - личи си любовта, с която е рисувана. Колкото до уменията - практика му е майката, така че хващай смело боичките и продължавай в същия дух.

    ОтговорИзтриване
  2. Интересна идея! Благодаря ти, че включи картичката си в предизвикателството на Card Mania! Ани

    ОтговорИзтриване
  3. Тони, много нежна се е получила картичката ти! А съм сигурна, че и голямото ти момче много се е трогнало, но нали са мъже не се интересуват от такива работи, уж! И аз като дете много обичах да гледам и да прерисувам картинки, що смърфове и плодчета съм нарисувала! Ако още си в майчинство грабвай тефтера и смело рисувай!

    ОтговорИзтриване
  4. Много е забавно във вашето семейство ! Толкова много отдадени на изкуствата хора! Браво! Поздравления! Какво да кажа освен "Честит рожден ден!"!

    ОтговорИзтриване
  5. Идеята ти за картичката е великолепна и смятам, че си се справила успешно с реализацията й! Благодаря ти, че се включи в предизвикателството на Card Mania Challenges! Късмет и ще те очакваме отново при нас.

    ОтговорИзтриване
  6. Всичко направено със сърце и вложено чувство е ценно. Така че твоята интерпретация е чудесен подарък за рожден ден. Благодаря ти, че показа картичката си в предизвикателството на Card Mania Challendges!

    ОтговорИзтриване
  7. BEAUTIFUL card wondfurl bright and colourful perfect for birthdays ..Thank you for playing along at Card Mania Challenges!

    ОтговорИзтриване
  8. Честит рожден ден на твоя талантлив и ..търпелив мъж :)
    Страхотни змии БОА е нарисувал. Разглеждах с интерес животните, които са нагълтали..
    Харесва ми идеята ти и чувствата, които си вложила в нея.
    Благодаря ти за участието в Хоби предизвикателство №23 "Ембос и/или дистрес", зададено от Вили!Благодаря ти и за участието в Крейзито с това ръчно нарисувано цвете..

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Тони, благодаря ти,че се включи с тази картичка в моето предизвикателство при Картичкофуриите "По-малкото е повече".

      Изтриване
  9. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  10. Отличен за тази публикация!
    Браво, Тони!
    Поздравления за картичката и
    Честит /отминал/ ден на твоя съпруг!
    Дерзай, мамче!

    ОтговорИзтриване
  11. Благодаря ви за милите думи! Вярвам в чудеса, та може някой ден да се науча да рисувам...:) трудно се отказвам(да не казвам никога, че не е хубава дума:) ), така че ще виждате още мои "красоти":)

    ОтговорИзтриване
  12. Страхотна картичка от страхотно вдъхновение:)))...а подаръците са супер :) Честити:)))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Поздравления за прекрасно нарисуваното цвете:))) Разкошно е !!!:)))

      Изтриване

tonya.blagoeva@gmail.com