понеделник, 25 март 2013 г.

Последна CAS...засега:)

Мисля, че ще ме изгонят вече от предизвикателството на Мария при Картичкофуриите. Обещавам това да е последното ми участие! Но какво да се прави, Мария успя да ме вдъхнови толкова много, колкото май досега за предизвикателство не се е случвало...май се случи веднъж - на Кати Mixed media-та.
С тази картичка искам да ви напомня и за моята тема при Картичкофуриите - Button art.
Показвам я при Bearly mine - Anything goes.

А това са опитите ми с дистрес мастила и марля. Идеята ми дойде, след като се наложи да промием рана на Пепи и извадих стерилна марля. 3 от тях бяха с изтекъл срок(не знаех, че може марля да е с изтекъл срок) и си ги прибрах с идеята за мастила. Първо пробвам да нанеса мастило през нея(като маска), но не ми хареса много резултатът. После реших да използвам същата марля, обилното напръскана с вода, сложена върху картонче и с печат отгоре - стана това:


 Мисля, че се получи интересно. А ето и самата марля:
 Хубав и шарен ден от мен!

8 коментара:

  1. Ауу много са хубави. А идеята с марлята е страхотна. Много оригинално

    ОтговорИзтриване
  2. Интересна е идеята с марлята! А картичката с дъгата и копчетата е много свежа и забавна!:)

    ОтговорИзтриване
  3. :) Идеята ти е супер! Получили са се интересни картички. Харесва ми ефекта. Браво!

    ОтговорИзтриване
  4. Благодаря ви, момичета, много ме радват думите ви. Пробвайте и вие, забавно е, само доста цапа...:)

    ОтговорИзтриване
  5. Страхотна е тази идея да ползваш марля:)Супер оригинална хримка ,а разултатът е страхотен,много нежно се е получило и страшно ми харесват всички:)Бих пробвала и аз,но може би ще го оставя за по натам-понеже още съм много начинаеща с дистрес мастилата ,а и имам само няколко цвята от тях:)))

    ОтговорИзтриване
  6. Тони, лошо правиш, че ме запалваш по още една техника с дистрес мастилата! :D А идеята ти е толкова оригинална и звучи толкова забавно, че няма как да пропусна да пробвам... :)))))) <3 Ако имах марля, веднага запретвах ръкави, но ще изчака малко май. :) Всичките хартиени "бижута" които си сътворила са невероятно красиви! Изключително ефектно се е получило с марлята! :))) <3 Мисля, че по-скоро биха те поканили като вдъхновителка за CAS, отколкото да те изгонят от предизвикателството! :P <3

    ОтговорИзтриване
  7. Вили, Джиджи, благодаря ви! Пробвайте задължително! Много е забавно! И аз съм начинаеща с дистрес мастилата, но се забавлявам много!

    ОтговорИзтриване
  8. Поздравления за идеята, много оригинално и креативно!

    ОтговорИзтриване

tonya.blagoeva@gmail.com