понеделник, 1 април 2013 г.

Easel card

От две седмици мъдря каква Easel картичка да направя специално за предизвикателството на Ирина в Хоби 35 и чак днес, естествено накрая, успях да завърша проекта си.
Исках да направя по-нестандартна картичка. Не исках да е класическата квадратна, затова се насочих към триъгълна такава. От там нататък всичко тръгна от само себе си и я направих за 30 минути, което е голямо постижение за мен!!! Като направих триъгълната форма и веднага ми заприлича на ракета! Не знам на вас дали ви прилича, но най-важният арбитер(моят син) каза, като го питах какво е това - е, картичка с ракета, как какво! Успокоих се, че щом дете познава какво е, явно съм усяла да я докарам:)
Използвах копчета, в тон с моето предизвикателство при Картичкофуриите, което изтича след няколко часа. Тези от ракетата са прозорци, а тези, които всъщност държат картичката отворена са запалените двигатели, не знам дали сте познали:). Идеята на button art е да използвате копчета и да направите картина или част от такава с тях - цветя от копчета, прозорци, трева или каквото ви хрумне. Малко късно се сещам да поясня, но по-добре късно, отколкото никога:)
Картичката ще отиде за рождения ден на племеника ми, който на 7 април става на цели 2!!! Дано да обича ракети:)
До скоро! Утре ще обявя победителите в моята блого-игра.


7 коментара:

  1. Ехааа...каква страхотна нестандартна ракета!!:) Супер свежа хрумка и определено много ефектна!:) А пък аз къде съм спала пак ,та не съм разбрала за това страхотно предизвикателство...и аз не знам:))) Е нищо-следващият път:)БраВО Тони,стахотна нестандартна и с голям заряд картичка си сътворила!!!:)Много гуш от мен:)ХХХ

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря ти, Вили. По едно време се чудех дали се познава какво е, но Пепи ме успокои:) Исках да добавя още нещо, и още нещо, но все пак е момчешка и се спрях:)

    ОтговорИзтриване
  3. Ракета е бе, вижда се отдалеч, готова е за излитане :) Кое момченце не би и се зарадвало....

    ОтговорИзтриване
  4. Ех,че готина картичка!Много оригинална идея,свежи цветове и перфектно изпълнение!Благодаря ти,че я включи в Хоби предизвикателство 35!

    ОтговорИзтриване
  5. Еха, много е хубава, Тони... Фиииууууу... Излетя :) Отдалече си се познава какво е ;)

    ОтговорИзтриване
  6. Тони, супер е ракетата! От далеч си помислих,че е супер момчешка картичка..
    Радвам се,че макар и в последния момент успя да се включиш в Хоби предизвикателство 35, зададено от Ирина!

    ОтговорИзтриване

tonya.blagoeva@gmail.com