понеделник, 13 януари 2014 г.

Да!

Лесен отговор :). А какъв е въпросът? - Въпроси хиляди, отговор - един и същ. Но само по звучене. Тази кратка дума може да каже хиляди неща. Затова не е толкова важно кой я казва, а на кого!
Днешното "Да" е едно от най-важните (за мен) в живота на двама души - Да-то, което свързва две души завинаги, или поне докато смъртта ги раздели :). Двама наши приятели ни направиха съпричастни с тяхната семейна история, за което сме им безкрайно благодарни. Тяхното Да беше изключително вълнуващо и преливащо от любов. Пожелавам им и занапред да са така задружни, влюбени, подкрепящи се и намиращи липсващите парчета от тях в другия.
Беше ни много трудно да решим какво да им подарим. Имат си всичко, което им трябва, ако не и в повече. Пари си имат много(пожелавам им да се множат все повече!), не вървеше да им даваме пари. Затова решихме да им изработя нещо от сърце. Албум за снимки от сватбата, книга за пожелания и, разбира се, картичка в тон. За вдъхновение се отбих при Виолетовото Облаче. Тя прави приказно красиви албуми, възхищавам й се! Моят съвсем не стана толкова красив, но пък е от огромно сърце направен!!! :)  Не снимах всички страници, защото бързах(снимах го между гражданското и купона след това, вкъщи нямаше кога, правих го цяла нощ :) ), а и слънцето грееше много, та снимките са доста осветени...не ми се сърдете:)
По направата единствено бих споменала кориците - знаех, че ще има два лебеда, сключващи сърце и три малки лебедчета около тях - трите им деца. Другото се намести покрай това. Използвах едни стари страници за скрапбукинг(имам ги от 3 години и си стояха чинно), дистрес мастила за оцветяване на печатите(нов печат от Мигито специално поръчан за повода) и стара дантела от гардероба на майка ми. Има и синичко, така че картичката отива директно при Картичкофуриите и тяхното юбилейно предизвикателство. За опаковка уших торбичка от дантела. Виждала съм подобни при чужденките, а наскоро попаднах и на такава при Вили. Много ми харесва идеята и затова я приложих. Мисля, че се получи симпатично и стилно. Какво ще кажете вие?
А албумът ще покажа на няколко други места:


















Предизвикателства, в които показвам албума:
http://4kraftygirlzchallenges.blogspot.co.uk/ - challenge 9 - Anything goes - I'm entering with the album
http://cardmaniachallenges.blogspot.com/2014/01/cmc-38-anything-goes.html - показвам албума
http://wordartwednesday.blogspot.ca/2014/01/challenge-114-anything-goes.html, I'm entering with the album
http://challenges4everybody.blogspot.co.uk/2014/01/challenge-37-anything-goes.html, I'm entering with the album

4 коментара:

  1. Прекрасен подарък, Тони! Прекрасен! Личи си, че е направен с много любов!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Разкошен комплект! Истинско великолепие от цветове и детайли. Благодаря ти, че се включи в предизвикателството на Card Mania. Успех и ще те очакваме отново при нас.

    ОтговорИзтриване
  3. Gorgeous creation - love the way you've put it together.

    Thanks for joining us at the Crafty Girls Challenge.

    Helen x

    ОтговорИзтриване
  4. Наистина прекрасен комплект! Толкова изящен.

    Благодарим ти, че се включи в отбелязването на 4-я картичкофурийски рожден ден!

    ОтговорИзтриване

tonya.blagoeva@gmail.com