събота, 3 октомври 2015 г.

Рожден ден / Birthday girl

Честит рожден ден, Ева! Бъди все така усмихната, чаровна, красива и щастлива. Откривай чудесата на живота и се радвай на всеки миг. Специално за Ева реших да направя картичка на точки, с която да участвам при Картишоците. Нямах много време да се вихря и затова заложих на по-сигурното - голямата част е дизайнерска хартия, а малката - намацана с акрилна боя и наточкена с два размера дръжки на четки и мастила. Исках да наподобяват фона, но все пак да си личи боята :) Печатът имам от много време, но все не стигах да го използвам. Дойде му времето :) Малко цветенца, дантелка и капчици глоси за разкош и готово! Партито мина и децата са от доволни предоволни (само мрънкат че много бързо сме си тръгнали :) ).
Предизвикателства: http://kartishok-challenges.blogspot.bg/2015/09/6.html; http://hartienivalshebstva.blogspot.bg/2015/09/n22.html; http://crazychallenge.blogspot.bg/2015/09/cch-207-shabby-chic.html

5 коментара:

  1. Какая чудесненькая открыточка! такая милая слонюшка! нежная работа!

    ОтговорИзтриване
  2. Тони, радвам се да те видя на хоризонта! Много хубава и бонбонеста розова картичка :) Точно като малката принцеса, за която е предназначена :)

    ОтговорИзтриване
  3. Прекрасна и нежна картичка! Любимите ми цветове, браво!

    ОтговорИзтриване
  4. Прекрасна картичка! Благодаря ти ,че я сподели с нас в Щурите предизвикателства :)

    ОтговорИзтриване
  5. Много е сладурска, Тони! И в такива хубави и свежи цветове! :)

    ОтговорИзтриване

tonya.blagoeva@gmail.com