сряда, 20 септември 2017 г.

Циганско лято

   Лятото не иска да си отива. Аз също не искам да си отива. Затова се радвам на всеки топъл и слънчев ден все едно е последен. А на следващия съм приятно изненадана с чисто нов от същия вид. И макар есента вече осезаемо да се опитва да измести лятото, спомените от морето са все още много пресни и ясни (едва преди 10 дни се върнахме).
   Моят начин да запазя тези спомени бе да си събера камъни (с помощта на децата събрахме 3 торби!!!) и да си ги нарисуваме заедно. Започнахме още там един следобед, продължих и тук. Имам още 2 торби... :)
   Тази година решихме, че вместо да купуваме безсмислени сувенири за близки и познати ще им направих наши си сувенири - арт камъни. Повечето вече са подарени и не успях да снимам, но вкъщи все още се намират няколко и ги снимах. Всеки различен, със своето послание и емоция. Започвам с най-любимият ми - изгрев над морето. Който показвам при Картишоците. Следващите са по-базови, но също рисувани с много радост и желание. Имахме и морско конче, и други рибки, и много разноцветни точки. Лакирах ги с универсален лак отгоре, за да не им се изтърка акрилната боя. Запазихме си и за нас няколко, за да си спомняме за хубавото лято и почивка.






А ето и някои вече дадени, както и такива нарисувани от децата:



4 коментара:

tonya.blagoeva@gmail.com