сряда, 4 април 2012 г.

Бинго!

Тази картичка направих за една позната на моя приятелка, дано да се хареса. Понеже в нея има цветя(розички от панделка), ембосинг(студен) и перлички, я включвам в Забавлятелство шесто на Мър Мяу. И понеже е третият ми проект за това предизвикателство, за съжаление е и последен :(. Много ми хареса заданието, така че и без да участвам, ще продължа да го прилагам на картичките си:)




4 коментара:

  1. Великолепна е! Много стилна! Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря. И на мен ми хареса как стана, за съжаление момичето, за което я правих не я е харесало много, но това е нормално, всеки си има вкус.

    ОтговорИзтриване
  3. И аз все се притеснявам като някой поиска да му направя картичка.. Трудно е да предвидиш какво точно ще хареса човека и колкото и да се стараеш не винаги се получава съответствие.
    Но пък картичката ти е чудесна. Както се казва - Clean&Simple и много нежна. :)

    ОтговорИзтриване
  4. Така си е, аз затова не обичам да правя картички за непознати, само на близки и то главно за подаръци. или след подробно задание на темата, материалите и очакваната визия. А аз(както се вижда от картичките ми) обичам изчистените дизайни. Харесват ми и по-богатите на орнаменти, но нещо не ми се отдава да ги сътворя. Някой ден ще направя и такава:)

    ОтговорИзтриване

tonya.blagoeva@gmail.com