неделя, 10 юни 2012 г.

Ваканция!

Тази тема е изключително на дневен ред този месец. Като се започне от 1 юни (имахме годишнина със съпруга ми и той ме изненада със СПА уикенд), продължава сега(още събирам багаж за гостуване при родителите ми в Плевен, тръгваме след 1 час! ) и след 2 седмици - на море! Цял месец само събирам и развалям багажи! Много е досадно, но пък почивките си струват:).
Моят мини куфар по размери е мини, но по съотношение с дрехите вътре е огромен! На мен наистина ми трябва такъв куфар - да събира рокля в цял размер! Не знам как го правя, но винаги помъквам половината къща, да не кажа и повече. Опитвала съм се да взема по-малко неща, но не се получава. Наши приятели ще потвърдят това:).
Та, относно багажа, в моя куфар(който винаги е най-голям в семейството :) ) има какво ли не - рокли, блузи, панталони, бельо, книги...та даже и силиконов пистолет(за една приятелка, която случайно ще е в Плевен тази седмица също и си го е забравила:) ). И винаги има място за още нещо, което съм забравила и бутам в последния момент.
Мога да напиша още много, но не искам да ви отегчавам, а и мъжът ми ме чака с децата долу, та да не се уливам! Приятна ваканция на всички, а аз ще се завърна след една седмица гостуване на мама, заредена със сили и нови идеи:)
Този проект, разбира се, включвам в Хоби предизвикателство 14.






4 коментара:

  1. Ааа браво за куфара и благодарско за пистолета :) Как щях иначе да избутам една седмица без това толкова любимо оръжие ;)

    ОтговорИзтриване
  2. Ха-ха, много забавен куфар!
    Приятна почивка!

    ОтговорИзтриване
  3. Хей, Тони, страхотен е твоя куфар...
    Наистина чудесно си се справила с предизвикателството и аз много ти благодаря,че се включи!
    Обаче, ако знаеш, колко ми беше интересно да прочета публикацията ти..
    И колко добре те разбирам за багажа..
    Аз обожавам събирането на багажа за някъде и..никак не обичам развалянето му.., защото, при всяко прибиране, всичко се изсипва от куфарите в пералнята (колкото пъти е нужно по цветове, хора и т.н), следва - пране, сушене, гладене, прибиране по гардеробите и...това си е доста работа :)
    Хубава почивка от мен и да се върнете заредени с творческа енергия и много, много отпочинали..
    Поздрави на Катето :)

    ОтговорИзтриване
  4. Благодаря! Забавлявах се много докато го правих. Почивката е малко гореща, но ще оцелеем:) забравила съм колко са неприятни плевенските жеги.

    ОтговорИзтриване

tonya.blagoeva@gmail.com