неделя, 29 юли 2012 г.

Екзотична птица

Още като видях темата на предизвикателството знаех, че ще направя картичка с тукан. Това е едно от любимите животни на сина ми(също и хамелеон, днес ще правя такава специално за него). Много търсих в интернет картинка на тукан(първо исках да го направя с куилинг, но реших, че няма да се справя), разпечатах си 3-4 и накрая се спрях на тази. Малко тъжна е птицата, но пък е шаренка:) Синът ми като я видя веднага попита за кого е, по принцип изобщо не обръща внимание на картичките ми, но понеже е с животно я хареса:) каза, че иска да я подари на Марти, негово приятелче(Кате, не му я показвай да се изненада:) ), и да направя за него с хамелеон.
Довечера ще я сътворя в новия си кът. Мъжът ми най-после надделя и ми направи кът, аз все отлагах, но аргументът беше железен - "Омръзна ми да ям на 1/10 от масата! Масата е за хранене!" Гузно наведох глава и реших да се съглася. Сега си имам мой кът зад дивана, пред прозореца - светло и широко е, само за мои неща! 2 дни падна голямо подреждане и вече е готов. Снощи творих до 3 часа в него!!!





Сега вече и силиконовия пистолет, и уреа за ембосинг и шевната машина са ми на една ръка разстояние, а и да поразхвърлям няма да страда холната ни маса. Добре, че ни е голям холът та да ми побере всички джунджурийки:)
Усмихнат ден!

3 коментара:

  1. Eeeeeee, браво! Как хубаво е подредено кътчето и етажерката - всичко по кутии!!Изпънато. Браво.
    Ще взема Пример!
    А картичката с тукан ли казваш- това не е ли вид папагал но от латинска америка?
    Симпатична и много приятна. Гласувам за тази картичка!
    с поздрав Пепи

    ОтговорИзтриване
  2. Туканът е бразилски кълвач. И аз не знаех преди синът ми да се запали така по животните:)

    ОтговорИзтриване
  3. Е страхотно... Много красоти да измайсториш в новото кътче... И моят мъж яде на 1/1000 от масата, но кътче няма как да има за мен ;))))))
    Картичката е страхотна. Благодаря, че участва в предизвикалеството на Каритичкофуриите.

    ОтговорИзтриване

tonya.blagoeva@gmail.com