петък, 28 септември 2012 г.

Мече 2

Това е второто ми мече, имам печата от майка ми от преди месец и чак сега стигам да го оцветя(то е малко печатче и стана лесно и бързо). Балоните също са от същата серия.
Показвам я при Bo и при Картичкофуриите - ред 1 - жълто, розово-червено и лилаво. Стана доста шаренка и пъстра, нали? Можеше и по-добре да е, но като за мечешки опит става.
Както сигурно сте забелязали тази вечер съм доста несловоохотлива. Това се дължи на факта, че имам отново кърмачески неволи. Мислех си, че на 9 месеца вече е късно за запушване на млечен канал, но се оказа, че греша. Щом оцелях днес, може би ще живея:). Все още не съм във форма, но се надявам до утре да съм добре. Не съм вярвала, че ще се оплаквам, че бебката е спала предната нощ(това не й се беше случвало от повече от месец), но е факт - събуди се само 2 пъти и резултатът е - подута, боляща гърда, температура, отпадналост и желание за нищо!
Сега оставям тези песимистични мисли и чувства и се отдавам на една спокойна вечер, на любима книжка и на мързел:)
Лека нощ!


8 коментара:

  1. Тони, надявам се днешния ден да е по-добър.
    А картичката е много хубава! Много свежа!
    Желая ти успех в педизвикателствата!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. О - не стига, че не го казвам това "Р", ами вече не го и пиша..
      Моля за извинения.
      /..като гледам часа - май съм бързала за рейса в 16,26. Събота отработвахме./
      Късмет!

      Изтриване
  2. Картичката е супер!Дано да се върне силата ти скоро :-)

    ОтговорИзтриване
  3. Свежа мечешка усмивка! Добра идея и за оформлението! А колкото до невеолите, ами те нямат край,за това ти пожелавам сили да ги преодоляваш с усмивка! Оправяй се бързо и благодаря,че се включи в моята Цветна игра!!

    ОтговорИзтриване
  4. Ох, милата. И аз така бях когато кърмех малкия - отдавна вече, но споменът е много ясен и наистина болезнен. Ще ти споделя как се оправих. Първо ходих в клиниката, в която родих, да ми правят масажи и стимулации, но не помогна особено. Тогава баба ми взе от ветеринаря на село мазило за крави и за 20 минути се отпушиха каналите. Процедурата, която ми обясни той я повторих още три пъти и всичко беше ок вече. След това помогнах с въпросното мазило на още 3 приятелки. Но, все пак всичко си е индивидуално, дано е ок занапред :-)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Дано не се случва пак, но ако пак ми дойде до главата, ще те питам за мазилото:)

      Изтриване
  5. Картичка с мече! Жълтурска и сладурска! Благодаря, че се включи! А относно неволите ти - дано повече не се случват и бързо да отмине всичко! :)

    ОтговорИзтриване
  6. Благодаря ви. Вече съм добре, надявам се да е било последното премеждие с кърменето, все пак вече сме големи:)

    ОтговорИзтриване

tonya.blagoeva@gmail.com