вторник, 4 септември 2012 г.

Принцеса Ини


Тази картичка правих специално за една сладка принцеска от квартала. Тя винаги е облечена като фея – с нежни феерични роклички...само крилцата й липсватJ. Та, по нейна молба направих картичка с много розово и други момичешки цветове, с фея/принцеса(тук е 2 в 1J ), да пише нейното име, да има пеперуди, да блести, да има червено и жълто. Само червеното не можах да вкарам, но сърцата са много тъмно розово, може и да минат за червениJ.

Изтървах крайния срок на скеча на Ива в Хоби предизвикателството и крилатото  на Нели за 1 час, но какво да се прави, правила. Другия път! Ще я покажа в Крейзито - на точки и в Emerald Faeries. 
 

8 коментара:

 1. Картичката е страхотна, може да направи всяка принцеса безумно щастлива, а Ини е на седмото небе от радост, сигурна съм.

  ОтговорИзтриване
 2. Todella hauska kortti-tykkään kovasti ! Kiitos kun osallistuit Emerald Faeries-haasteeseen tällä viikolla ! Onnea arvontaan ! Hyvää syksyä sinulle sinne ja kaikkea hyvää elämääsi ! An

  ОтговорИзтриване
 3. OMG! -както пишат, а аз не знаех какво е това! -
  О, Боже мой! - Поздравления! Отлично!
  Желая ти успех!
  ***
  Тони, Точица -
  ти си моя 60-ти последовател! - Невероятно!~
  Аз си бях обещала нещо, ако има 60-ти!
  Моля изпрати ми твоя пощенски адрес на -

  borqna_venkova@abv.bg

  ОтговорИзтриване
 4. О, блазе на Ини за чудесната картичка, която си й направила, Тони! Страшно ми харесва как си я оформила, а как си я изрязала... super!!!

  ОтговорИзтриване
 5. Сладка принцеса за друга сладка принцеса :)Голяма сладурана е тази фея! Само не искам да знам как си изрязяла косата - страхотна е стнала ;)

  ОтговорИзтриване
 6. A really lovely card, great image! Thanks for joining us at The Crazy Challenge.

  groetjes, Ellen

  ОтговорИзтриване
 7. Тони, картичката е толкова нежна и картинката, която си ползвала е толкова симпатична..Със сигурност малката сладка принцеса за която е картичката ще е очарована.
  Благодаря ти за чудесния проект на точки с който се включи в Крейзито! Пожелавам ти успех там..

  ОтговорИзтриване
 8. Благодаря ви за милите думи:)

  ОтговорИзтриване

tonya.blagoeva@gmail.com