вторник, 30 октомври 2012 г.

Happy birthday, Krasi!

Тази картичка правих вчера, напук на разхвърляната ни къща и идващите гости днес...не бях в настроение за чистене:).
Нарочно използвах отново печата на Криста, за да може да направите разликата в оцветяването - мисля, че се справих далеч по-добре от първия. Бях предизвикана от Дилянка и тя беше права - заразно и пристрастяващо е!!! За ужас на мъжа ми(той не харесва този стил с оцветени печати) се запалих по оцветяването и това няма да е последната ми такава картичка!
С нея искам да пожелая(но когато му дойде времето...:) ) все хубави неща на една страхотна, креативна, дейна и мила дама - Краси. Засега ще запазя пожеланията за вдруги ден:).
Включвам я и в Хоби 25(надявам се не е проблем, Краси?), Кард Мания, в Challenges for Everybody - Anything goes и в Bearly Mine - Flowers.
Надявам се да ви хареса поне малко, вложих много старание в нея. Разбира се, има още много да усъвършенствам, но съм на прав път, нали?
Хубав и усмихнат ден!!!


12 коментара:

 1. Много е красивааа!!!:)))Оцветяването е перфектно!!!
  А цялата картичка е просто вълшебна!!!:))) Браво!!!:))) Сигурна съм ,че Краси ,ще се трогне:)))

  ОтговорИзтриване
 2. Чудесна картичка! Прекрасен подарък с пожелание!

  ОтговорИзтриване
 3. I na men mi haresva, mnogo razlichna e ot drugite ti i mnogo spoluchliva.

  ОтговорИзтриване
 4. Тони, много ти благодаря !
  Картичката е чудесна- има прекрасно излъчване и цветово съчетание, което много харесвам.Цветчетата са разкошни, а оцветяването ти наистина е чудесно - особено на полата..Със сигурност следващата ще е още по-добре оцветена- това се постига с много опити.
  Още веднъж ти благодаря за жеста!
  Краси

  ОтговорИзтриване
 5. Beautiful card, love your image and your flowers are fabulous. Thanks for joining us at Bearlymine, good luck with the challenge. hugs Shirleyxxxxx

  ОтговорИзтриване
 6. Чудесна е! Прекрасно си се справила с оцветяването! Благодаря ти, че я показа в предизвикателството на Card Mania! Ани

  ОтговорИзтриване
 7. Тони, картичката е страхотна!

  ОтговорИзтриване
 8. Gorgeous image , Fab flowers and colours. Thanks for sharing with us at challenges 4 everybody . Hugs Trisha x

  ОтговорИзтриване
 9. И аз мисля, че картичката ти се е получила страхотно! И тези шевове се допълват така добре с цялата концепция! Радвам се, че се престрашаваш да опитваш отново, продължавай все така :-) Благодаря ти и че се включи в моето предизвикателство! :-)

  ОтговорИзтриване
 10. Цялостната визия ня кяртичката ти е перфектна! Благодаря ти, че ни я показа в Card Mania Challendges!

  ОтговорИзтриване
 11. Много сладка картичка!Оцветяването е много сполучливо, а и шевовете страшно допринасят за завършения образ!Благодаря ти,че се включи отново при нас в Card Mania! Успех !

  ОтговорИзтриване

tonya.blagoeva@gmail.com