четвъртък, 24 януари 2013 г.

Калъф за електронен четец(Kindle)

Здравейте.
Малко отклонение от картичките(ще ми се случва често от тук нататък:) ). Ако сте пропуснали - имам нова страница във фейсбук - TokBobok. Това име бях измислила отдавна и за блога си, но не ми се прави нов, тъкмо се понаучих на този. Всъщност Tochica  създадох уж временно, докато се науча как се води блог. Идеята беше да си измисля мое си уникално име(защото Точица се оказа, че е често срещано в интернет пространството, макар баща ми и до ден днешен да ми казва така :) ). Е, името дойде само при мен, пак е "създадено" от баща ми. Това са двете прозвища, с които ме нарича и аз много си обичам! Благодаря ти, тате, че си ги измислил за мен! Винаги ще съм твоя ТокБобок!
В момента(до 1.02.2013) тече и игра - трябва само да харесате и споделите страницата:
http://www.facebook.com/TokBobok
и да коментирате под снимката на пачуърк чантата. Тя, заедно с няколко неща в нея, ще е подаръкът за един късметлия. Участвайте и вие!!!
А относно калъфа, предмет на днешната публикация, той е по молба на една приятелка за Коледния й подарък - електронен четец Kindle. Дано да пасне и да й хареса! И да си го ползва със здраве!
А количката-дрънкалка е първото нещо, което се крие в чантата-подарък. Ще има още 2-3 неща...очаквайте утре продължение.

П.П. Забравих да се похваля(може би сте забелязали по завъртулката), че за рождения си ден получих подарък - Биг Шот! Нещо, което бях сигурна, че няма да си взема, но, уви, се сдобих и с това! Но нещото, което наклони везните в полза на машината е, че мога да си режа с шаблоните форми от плат и филц(както направих с това цвете и завъртулка) - нещо, което на ръка е почти невъзможно.
 
 
 

3 коментара:

  1. Прекрасен калъф, сигурна съм че много ще зарадва получателката си!
    Честита придобивка! Това е една наистина полезна машинка :)

    Гуш
    Ем

    ОтговорИзтриване
  2. Тони, много са свежи! Страхотно отклонение! Усмивки.

    ОтговорИзтриване

tonya.blagoeva@gmail.com