сряда, 13 февруари 2013 г.

Ава за Ема

Този печат имам отдавна, но все не се престрашавах да оцветя толкова детайлна картинка. Е, направих го. И то с цветните моливи на сина ми за 5 лв 24 броя!!! Не са най-добрите възможни, уверявам ви, но мисля, че се справиш прилично предвид средствата...:)
Картичката е за рождения на ден на племеничката ни, която е такова сладко бонбонче! Много я обичаме всички. Моята свекърва ми поръча да й направя картичка, защото като им отидела на гости и гушвала една нейна, която аз съм й правила, и заспивала с нея. Стана ми много хубаво, и то като се има предвид, че свекърва ми не си пада по картичките. Не че не ги харесва, а просто никога не подарява. Приех го като голям комплимент и се опитах да направя силно момичешка и доколкото мога красива картичка. Аз си я харесвам, надявам се и на Ема да й хареса, а също и на вас, моето жури:)
Цветята ги правих много дълго време - в чудене какви точно да бъдат. Има още какво да се желае, но станаха горе долу:)
Идеята за пачуърк фона видях от Шми и с влюбих в него! Благодаря ти, Шми, надявам се не се сърдиш. Този фон дава страхотен ефект и с най-обикновени хартии!
Миналата седмица си бях в Плевен при наште и си откраднах от майка ми доста цветни конци за машината и няколко гранчета за бродиране - страхотни цветове!!! Благодаря ти, мамо. Веднага ги приложих в два проекта. Осуках няколко цвята, които присъстват в картичката и ги омотах около основата. Добавих и едно сърце и готово! Сладката Ава отива при сладката Ема на 15-ти.


Простете за лошото качество на снимките, но забравих да си я снимам на дневана светлина преди да я дам. Уверявам ви, че е по-хубава от тези снимки:)

Ще я покажа тук:
http://crazychallenge.blogspot.com/2013/02/138-for-birthday.html,
http://cardmaniachallenges.blogspot.com/2013/02/cmc-14-is-this-love-that-im-feeling.html,
http://challenges4everybody.blogspot.com/2013/02/challenge-13-anything-goes.html,

6 коментара:

  1. Много ми харесва оцветяването-изобщо не си личи че средствата са ...такива;)))БРАВО!!! А фонът е страхотен-много ми харесва:)Честит Рожден Ден на малката ви племенничка;)))

    ОтговорИзтриване
  2. Много е сладка, да, оцветяването е чудесно, реших, че е с акварелни моливи. Много ми харесаха цветчетата - прелестни са и придиват индивидуалност. Понякога си мисля, че само аз ползвам готови цветя?!

    ОтговорИзтриване
  3. Благодаря ви, момичета. Танче, и аз ползвам готови цветя, рядко ми се получават ръчно правените, но продължавам да опитвам. А твоите картички са толкова богати на цветя! Много ми харесват:)

    ОтговорИзтриване
  4. Много е сладка!Оцветяването се е получило много добре!

    ОтговорИзтриване
  5. beautiful card and image. Thank you for joining us at Challenges 4 Everybody.

    Joan x

    ОтговорИзтриване
  6. СтраХотНа! И оцветяването, и цветята са направени с много любов и внимание. За фонът съм супер щастлива, че си намерила вдъхновение при мен. Мога само да се фукам по въпроса. Браво, Тони :) ххх

    ОтговорИзтриване

tonya.blagoeva@gmail.com