понеделник, 25 март 2013 г.

Ава за Ема 2 част

Най-после успях да завърша идеята си с Ава - люзим мой печат на Saturated Canary и талантливата Криста. Трябваше да е готова преди повече от месец(рождения ден на Ема беше на 15 февруари!!!), но тя се разболя от шарка и беше при баба си и дядо си дълго време, имах няколко поръчки ...и чак вчера успях да я завърша и да й я подарим. Какво ще кажете, прилича ли си? Има какво още да се желае, но мисля, че като за първа с рисувано лице се получи добре. Записах си туй-онуй за следващата и така. Цветовете исках да са на картичката, но, естествено, нямах такива!!! А вече нямаше време да поръчвам нови. Обичам всичко на точки и мисля, че на Ава(която вече се казва Джули) й отиват много! Косата й е дълга като на Рапунцел:) да има мегдан за прически. Има си туту поличка, както и двулицева отгоре(обещавам следващата кукла да е с други дрехи, тези сигурно ви омръзнаха). опитах да направя блузата като на картинката. Къде се получи, къде не, но бива. Тя не се съблича, което е жалко, защото отдолу има бельо - сутиен и бикини:).
Ботушките са ми любими! Мисля, че се получиха.
Ето я и нея - Ава-Джули:





 
 
Ето я и картичката:
 
 
Показвам куклата при Вили като нещо по-рядко срещано(макар да е втората в нейната игра...). Вили, дано не ставам досадна:)
Беше ми приятно! Хубав ден! И на днешния празничен ден, да ви кажа, че не се шие:). Аз днес ще почивам:)

9 коментара:

  1. Много сладка е куклата и е същинска като от печата!

    ОтговорИзтриване
  2. Лелееее Тониии...направооо останах без думи:))) Събра ми очите с тази кукла:) Невероятна е ,а приликата е 100%!!!:))) Честно казано,каквото й да кажа ще е малко ,за това само едно голямо Благодаря ,че празнуваш с мен на моя празник с такава невероятна изненада!!!:))) Зашеметяваща е до последният детайл!:))) Браво,браво,браво!:)хохох

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Заплесната в куклата ,забравих да кажа за картичката-страхотна е!!!:))) Много ми харесват тези цветя-изглеждат много различни:)))ххх

      Изтриване
  3. Ох, Тони, влюбих се в тази кукла и картичката към нея. Толкова много ми хареса как си ги направила и цветовете, и детайлите... И аз искааам. Голямо голямо браво :)ххх

    ОтговорИзтриване
  4. Лелеее, Тони, тази кукла как може да прилича толкова много на прототипа си?! <3 <3 <3 Страхотна е! И без да ми кажеш кое печатче ти е вдъхновението, щях да я позная, а дори не ползвам печати за оцветяване! <3 Приликата е поразителна! Лицето си го нарисувала прекрасно! А ботушките са наистина номер едно! <3 Моите адмирации! :))))
    Все такива творчески уикенди да имаш и да ни радваш с толкова прекрасни проекти по-честичко! <3 :))))

    ОтговорИзтриване
  5. Благодаря ви, момичета! По едно време се чудех дали само на мен си ми харесва(май родата не се впечатли много от нея), но се радвам, че поне на още 4 човека се е сторила хубава:)

    ОтговорИзтриване
  6. Тони, невероятна си! Куклата е толкова разкошна, че ми идва да се заиграя с нея! Адмирации и за куклата, и за сладката картичка!

    ОтговорИзтриване
  7. Куклата е прекрасна! Невероятна! Много харесвам кукли с рисувани лица! Твоята е едно бижу! А и най-хубавия подарък!

    ОтговорИзтриване
  8. Благодаря:) Не знам дали е най-хубавият подарък, но дано поне се ползва по предназначение, а не да събира прах...това, уви, няма да се знае:)

    ОтговорИзтриване

tonya.blagoeva@gmail.com