понеделник, 4 март 2013 г.

Точица трета - Покана

Ето и наградата:
Прозрачен печат, пигментно мастило, по 10бр изрязани шаблони на булка и младоженец, по 10 бр. изрязани бебешки шаблони, 12 цветя, изрязани кръгове и големи цветя, 6бр. по 1м панделки, картони с релеф - различни видове, 10.бр. напечатани с текст покана
Забравих да кажа, че в този кръг, поради слабия интерес, аз ще избера победителя, а няма да е на случаен принцип:)

Тази публикация се забави поради семейни причини. Ще бъда кратка и ясна. Който иска да се включи в таз месечното ми предизвикателство, нека се чувства поканен - трябва само да направи покана - за рожден ден, за сватба, за кръщене...поводът е по избор.
Моето вдъхновение е моята първа покана(поради което я показвам в Мър Мяу), правена по поръчка, за рожден ден на една малка сладурка. Днес ще изработя останалите 11 бройки! Исках да е с малко момиченце. Тук картинката на Wee stamps ми дойде много добре, понеже нямам време да оцветя 12 броя! Само я разпечатвам и изрязвам в кръгче.
Исках да е пролетна, все пак рождения ден е на 27 март, пролет ще е тогава, да има цветя, да е розова, да има торта и една вещичка...тук на помощ ми дойде идеята, която видях при Диди и при  първоизточника.
Използвах скеча на Танчето в Хоби предизвикателство 33 и може да видите резултата:




Показвам я още тук:
http://simonsaysstampschallenge.blogspot.com/2013/02/simon-says-anything-goes.html,
http://challenges4everybody.blogspot.com/2013/03/challenge-15-anything-goes.html

17 коментара:

  1. Ехааа,Тони...страхотна е тази покана! Направо е невероятна,ще предизвика истински фурор на рожденния ден-сигурна съм:) С удоволствие бих направила -покана за твоето ново предизвикателство ,но със сигурност няма да е такъв шедьовър:) До сега не съм правила покани и ще ми е интересно:)ххх

    ОтговорИзтриване
  2. Бонбонесто сладка! Като малко прелестно сладкишче! Усмивки.

    ОтговорИзтриване
  3. Много е оригинална и ефектна!

    ОтговорИзтриване
  4. Ех Тони ,така ме зарадва с тази твоя публикация!Много ама много съм щастлива, че съм успяла да те вдъхновя да направиш толкова нежна, свежа и лъчезарна покана.Толкова много любов ,топлина и спокойствие лъха от нея, че смело мога да кажа: надминала си и първоизточника и вдъхновителката си!Бравоооооооооо!

    ОтговорИзтриване
  5. Страхотна е поканата ти! Браво!:)

    ОтговорИзтриване
  6. Страхотна покана,Тони! Толкова свежа и бонбонеста,а като замисъл е много оригинална! Браво;)))

    ОтговорИзтриване
  7. О, колко е чудесна, розова и момичешка, Тони. Както със зелената валентинка, така и тук просто хващаш един силен цвят и изкарваш най-доброто от него. Браво, много ми хареса всичко в тази оригинална покана :)ххх

    ОтговорИзтриване
  8. This is lovely :) What a fabulous design, I love it. Thank you for joining us over at the Simon Says Stamp challenge, hugs, Dawny x

    ОтговорИзтриване
  9. Много е сладка и момичешка! Още повече впечатлява оригиналността на поканата - с това моливче-свещичка в тортичка. Браво! И благодаря, че се включи в Хоби предизвикателството.

    ОтговорИзтриване
  10. И-ха, Тони, разкошна е ! Много свежа и идейна - тората и свещичката са супер идея !Много се радвам, че се включи в нашето придизвикателство в Hobby Challenge!

    ОтговорИзтриване
  11. Тони, наистина е много идейна! Сигурна съм,че поканите много са се харесали- торта и свещичка върху картичката си е уникално хрумване..
    Благодаря ти за това,че успя да се включиш в Хоби предизвикателство 33, зададено от Мила и Таня!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мисля,че картичката ти отговаря и на нашето предизвикателство в Крейзито " Розово и камъчета" :)

      Изтриване
  12. How clever is that card. Thanks for joining us at Challenges 4 Everybody. Good Luck!
    Sandy :) DT

    ОтговорИзтриване
  13. Ох,че е сладичка! Много е красива и не знам дали аз бих имала търпение да изработя цели 11 такива! Огрома работа си е това!
    Радвам се, че сподели с какво Ново се Забавляваш тези дни!

    ОтговорИзтриване
  14. Благодаря ти за поканата да участвам в твоята игра! Поканата ти не отстъпва по нищо на един шедьовър! Истински разкош! Много ми харесва нетрадиционността , което винаги съм адмирирала!!! Гуш от мен!

    ОтговорИзтриване
  15. Прекрасна покана.Много раздвижена и весела :) Благодаря и за поканата да се включа при теб :) Веднага се възползвах :)

    ОтговорИзтриване

tonya.blagoeva@gmail.com