понеделник, 25 март 2013 г.

Специално за Мис Емералд!

Тази картичка беше вдъхновена от прекрасната цветова комбинация(втората), зададена от Тони. Обичам пастелните цветове, и макар да не съм правила твърде много неща в този стил, тази картичка излезе сама на бял свят! Обичам, когато музата е близо до мен. Всичко се получава лесно, бързо и хубаво(поне за мен :) ).Нали не греша и може да се нарече в стила Шаби Шик? Ще съм щастлива ако е така:) най-после ще съм успяла да се доближа до него.

Самата картичка ще отиде за Людмила, която ме зарадва с една огромна кутия с материали от едно предизвикателство. Всъщност всичко по тази картичка е с материали от нея, нарочно исках да й направя нещо специално с подаръка й(част от него). Мисля(и се надявам) няма да види картичката, защото не следи блога ми. Забавих се ужасно много с направата и изпращането, но по-добре късно, отколкото никога, нали?
След малко ще ви покажа и последната ми кукла. Мислех да я включа при Тони, но видях, че се искат само хартиени проекти:)
До скоро!

Показвам я още тук:
http://bearlymine-challenges.blogspot.com/2013/03/challenge-78-anything-goes.html,
http://simonsaysstampschallenge.blogspot.com/2013/03/easterspring.html

9 коментара:

  1. Много е красива и определено е в стила според мен, като се има предвид, че съм абсолютен лаик в този стил!:)

    ОтговорИзтриване
  2. Very pretty card! I love the lace and the flower! Thanks so much for playing along with us over at the Simon Says Stamp Challenge Blog!

    ОтговорИзтриване
  3. Красива, нежна, носеща великолепния аромат на цветята, картичка! Изключително приятно ми е, че се присъединяваш към моя празник. Благодаря ти!

    ОтговорИзтриване
  4. Много, много ми харесва! От дантелата, през хартиите и малкото птиче, а цветето е прекрасен акцент и просто завършва картичката перфектно!

    Гуш
    Ем

    ОтговорИзтриване
  5. Благодаря ви:). Тази и на мен даже си ми хареса как стана. Не е много типично за мен:)

    ОтговорИзтриване
  6. Я рада,что из моих материалов получилась такая чудесная открытка!Браво!С удовольствием подписалась на твой блог.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря много! Благодарение на теб се получи тази картичка.

      Изтриване

tonya.blagoeva@gmail.com