четвъртък, 7 март 2013 г.

Пролет пукна!

Вчера ми пристигнаха 16 пратки от UK!!! Чакам ги от близо месец и бях загубила търпение вече! Вътре имаше много копчета, печати, шаблони за рязане и релеф. Всички са прекрасни! До късно довършвах поканите за рожден ден, които правих, и когато бяха готови се захванах с нещо ново...като при Мър Мяу ...един от шаблоните за рязане, този който чаках най-много - пролет! Чакам я с трепет всеки ден и колкото повече наближава, по-нетърпелива ставам! Като малките деца съм! Синът ми я чака също, но по други съображения - да яде сладолед:) Кой за каквото си мисли:)
А на мен ми е вече пролетно на душата, усмивката не слиза от лицето ми и имам ентусиазъм и вдъхновение за 1000 неща, които просто не успявам да свърша със само двете си ръца. Блазе й на Шива!
Няма да пропусна и Авантюрата на Шми, с тази виртуална(засега) картичка искам да й пожелая в нейния дом винаги да е пролет, да пърха безгрижно ято пеперуди, цветята да въфтят и да ухаят свежо и всички грижи и болки да останат в зимата! Мила Шми, толкова си позитивна и зареждаща, надявам се с тази картичка да успея поне малко да те усмихна!
Хубав и усмихнат ден!
Показвам я още тук:
http://hobbychallenges.blogspot.com/2013/03/34.html,
http://cardmaniachallenges.blogspot.com/2013/02/cmc-15-fairies-or-butterflies.html,
http://cutecardthursday.blogspot.com/2013/03/challenge-259-spring-fever.html,
http://simonsaysstampschallenge.blogspot.com/,

10 коментара:

  1. Усмихна ме, страхотна Тони, и още как. Широко и искрено. Благодаря ти силно за всички хубави изказани неща - с думи или образи. Точно както сега, свежият полъх от невероятно красивата ти картичка ме погали нежно по страните.
    Гордея се, че си мой авантюрист :)ххх

    ОтговорИзтриване
  2. Много е свежа и пролетна:) Чудесна е!:)))

    ОтговорИзтриване
  3. Тони, честити ти нови придобивки - звучи разкошно, толкова много неща накуп. Чудесно пролетно участие в бяло-зелено-червеното хоби предизвикателство!

    ОтговорИзтриване
  4. Много хубава пролетна картича!Ако знаеш само как я чакам пролетта,добре че наближава :)

    ОтговорИзтриване
  5. Иха, 16 пратки - чак лекичко ти завидях! Много позитивна пролетна картичка си измайсторила!
    Благодаря ти, че сподели с какво Ново се Забавляваш :)

    ОтговорИзтриване
  6. И страхотно пеперудено ято за Card Mania Challenge! Благодаря ти, че участва при нас и ще се радваме да те видим отново!

    ОтговорИзтриване
  7. Честити придобивки! С интерес ще очаквам твоите творения! Картичката е много свежа и надписът е страхотен!

    ОтговорИзтриване
  8. Great card! I love how you used both embossed and cut butterflies! Great effect! Thanks for joining us for the Simon Says Stamp Challenge!

    ОтговорИзтриване
  9. Много е свежарска! Браво!:)

    ОтговорИзтриване
  10. Тони, честити ти нови придобивки! Да си ги ползваш със здраве и все такива красоти да показваш. Със сигурност пролетта е чудесен сезон и аз много се радвам,че тя е в сърцето ти. Благодаря ти за това,че се включи в Хоби предизвикателство 34, зададено от Кати с тази бяло-зелено-червена пеперудена картичка!

    ОтговорИзтриване

tonya.blagoeva@gmail.com