вторник, 26 март 2013 г.

Еднослойна по скеч - CAS или не?

Вчера, като видях новото предизвикателство на Кард Мания, и все още под влияние на CAS заданието на Мария, измислих нещо ново за мен - да направя еднослойна картичка по скеча. Това си беше истинско предизвикателство, но мисля, че се получи доста добре. Като изключим цветята и панделката, които са издайнически, другите елементи не личат, че са рисувани(по-скоро ползвани маски). Със сигурност ще повторя в този стил! Хареса ми! А на вас? Ако ви харесва, мога да направя уроче как съм го направила. Не че е много трудно, просто хубаво трябва да с обмисли кое къде ще е и как да се скрие със съответната маска. Аз използвах само дистрес мастила! Абсолютна дистресохоличка съм станала!
Картинката е на Tiddly inks и много ми допада, може би заради спокойствието и хармонията, които носи. Оцветих я с акварелни моливи. Там имам още много хляб да изям, но съм на път да започна да ям...:)
С тази хармонична картичка ви пожелавам да се успокоите, ако някой ви е ядосал, да се насладите на слънцето(не забравяйте, че то винаги свети, понякога просто е над облаците!), да погледнете вътре в себе си и да си кажете - Колко ми е хубаво, колко ми е леко!
Усмивки!!!

Сигурно сте забелязали и новото при мен - подпис на картичката:). Малко е малък, следващия път ще го оправя. Заслуги има Вили, с чудесния си урок за индианци като мен, които работят само с Paint.

6 коментара:

  1. Eхааа....Тониии,направо е приказна тази малка йога!:))) А ти си се превърнала в истнски спец в дистресването!:) Уникално,супер оригинално,много ефектно и...просто страхотно:) Много ми харесва идеята и ако не се загледа човек -сериозно,ще се обърка че това не са истинки панделки и хартийки!!!:) Брилянтна идея -изпълнена още по-брилянтно!!!...и...да,да аз иаскам уроче-понеже съм много,много начинаеща дистресхоличка с няма и шепа мастила:))ХХХ

    ОтговорИзтриване
  2. Наистина много оригинално, Тони. В първия момент и аз не се усетих, че всичко е направено с маскираща техника. Браво - чудесна идея, много добро изпълнение и прекрасна картичка :)ххх

    ОтговорИзтриване
  3. Тони, точно такава картичка имах нужда да видя днес, защото денят ми започна не както аз очаквах, което винаги носи разочарование... Но с такава страхотна картичка и отново невероятно вдъхновение с дистрес мастилата няма как да не ми донесе слънчево настроение! <3 :)))) Благодаря ти! Картичката ти е прекрасна и перфектно изпълнена! Супер е оцветена девойката! :)))) И аз искам уроче, а най-вече искам да полюбопитствам какво ползваш за маска, щото аз за по-големи форми голям зор виждам да ги докарам с лепящи листчета... :)
    ХОХО

    ОтговорИзтриване
  4. Наистина е много хармонична и успокояваща! Благодаря за тази публикация!:)

    ОтговорИзтриване
  5. Благодаря ви много за прекрасните думи! Много ме радват. При първа възможност ще направя уроче. Джиджи, радвам се, че съм усмихнала деня ти, това е най-голямата награда за един творец - да зарадва някого. За маски използвам лепящи листчета(квадратни и по-големи правоъгълни за големи участъци), а кръгчетата и цветята са ми от шаблони и пънчове.

    ОтговорИзтриване
  6. Много хитра идея,поздравления Тони!Благодаря ти,че ни сподели този нов прочит на скеча в Card Mania!Ще се радвам да те видя отново и успех!

    ОтговорИзтриване

tonya.blagoeva@gmail.com