неделя, 7 април 2013 г.

Червенокоска за Кали

Вече мога да ви покажа картичката, която правих специално за Кали, изцяло в нейн стил(не съм целяла да я копирам, а просто да направя богата картичка, като нейните). Подарих я на сестра ми за рождения й ден(който беше преди 3 седмици:) ), но се видяхме чак вчера. Трудно се разделих с нея, но поне знам, че е при любим човек и ще си я виждам от време на време.
В този печат на Delicious Doodles се влюбих още щом го видях. Чаках подходящ повод, за да си го взема и го намерих! Разкошен е. Не съм пристрастена към феите(засега), но тази ми е много любима!
Кали, спазила съм почти всички и последователно твои стъпки! Започнах с оцветяването, след 1 час установих, че не е хубаво! Ядосах се, но все пак реших да повторя веднага. Вторият път беше пак почти час, но поне бях доволна от резултата. Само на две места има дефекти, но това е от картона, оказа се некачествен(а беше скъп акварелен картон). Има две точки, които ме дразнят, но се правя, че не ги виждам.
Следващата стъпка бяха цветята - изцяло ръчно правени - разпечатани на бял картон, изрязани с ножичка за нокти, дистреснати, намокрени, огънати, изсушени и залепени! Общо 2 часа!!! Но беше забавно. Мисля, че се получиха красиви. Поне на мен си ми харесват.
Изборът на хартии направих в началото, но ми отне повече време от очакваното. Сглабянето - пак близо 2 часа!
Тотал - малко повече от 6 часа! Но си заслужаваше, нали? Сложих glossy accent и брокат на крилцата, очите и пеперудите, както и на висулката пеперуда.
Вътрешността също е в този стил. Всъщност шевовете ми отнеха най-малко време. Добре, че машината този път беше с мен. Обикновено ми прави номера и ме ядосва като къса конеца.


 


Показвам я още тук:
http://crazychallenge.blogspot.com/2013/04/cch-142-add-charm.html,
http://cardsaddicted.blogspot.com/2013/03/162-coredinations.html - sand it, distress edges, antique it.
http://sisteractcardchallenge.blogspot.com/2013/04/challenge-1.html

17 коментара:

  1. Уау Тони, прекрасна е. Любювах се на всеки детайл - много е изпипана и премислена - оцветяването е чудесно, цветовете - шик, косата - екзотична, а пък цветенцата, изрязани с ножичка направо ме сразиха.

    ОтговорИзтриване
  2. Тони, страхотна е! Струвало си е всяка минута от направата ѝ.

    ОтговорИзтриване
  3. Картичката е прекрасна- поздравления! Благодарим Ви, че я включихте в КФП 162!

    ОтговорИзтриване
  4. Тони, прекрасна е - наистина вълшебна и не само заради невероятната феичка :)Много ми харесаха цветенцата - разкошни са :):):)

    ОтговорИзтриване
  5. Много е хубава твоята червенокоска с тези пеперуди в косите!:)

    ОтговорИзтриване
  6. Точно това обичам да чувам за една картичка - "6 часа- ама си заслужаваше!" Тазка тя се превръща в парченце от теб, в твое хартиено детенце и е наистина трудно да се разделиш с нея!
    Радвам се,че съм те провокирала да се впуснеш в това приключение.
    Картичката е прекрасна, в интересни цветове, а оцветяването е станало наистина добре!
    Благодаря ти,че се включи в моето предизвикателство!
    Прегръдки!
    Кали

    П.П.Намери ме само на мейла или във Фейсбук да ти кажа нещо за машината

    ОтговорИзтриване
  7. Благодаря ви. Радвам се, че и на вас е харесала:)

    ОтговорИзтриване
  8. Много ме зарадва тази твоя картичка, Тони. Харесаха ми цветовете и чудесния начин, по който си ги използвала, за да подчертаеш и изразиш вълшебството на тази наистина прелестна фея (ще видим колко ще устоиш на фейското зарибяване :)). А ръчните ти цветя - ехаа, поздравления за резултата от ръчния труд - изглеждат невероятно. Наистина си си поиграла доста, но и аз мисля, че всичкото отделено време си е заслужавало до последната секундичка. :)
    Искам и да ти благодаря силно, че промени плановете на цялото си семейство в събота, за да се видим. Срещата беше много ценно преживяване за мен. Благодаря ти за всичко.
    :)ххх

    ОтговорИзтриване
  9. Уау...Тониии....вълшебна еее!!!:))) Не мога да й се нагледам:) Всичко е толкова пипнато и премислено,цветята са невероятни,а картинката е великолепно оцветена:) Направила си истинско съкровище...и определено това 6 часово предизвикателство си е струвало усилията:)))Браво!:)ХХХ

    ОтговорИзтриване
  10. Самата прелест! Наистина разкошен печат, оцветен прекрасно и заедно с украсата правят една перфектна картичка! Цветята са си заслужавали!:)

    ОтговорИзтриване
  11. Картичката е невероятна и съм поласкана, че за мен си отделила 6 часа за направата и! И щом се е получила толкова красива, си я правила с голямо желание и вдъхновение! Благодаря отново за страхотния подарък! Обичам те, сестричке! :*

    ОтговорИзтриване
  12. Beautiful creation! Thank you for joining us at Sister Act Card Challenge. Hugs Kim

    ОтговорИзтриване
  13. Lovely card with great colouring, well done! Thanks for joining us at The Crazy Challenge.

    groetjes, Ellen

    ОтговорИзтриване
  14. От мен специално за теб :)
    http://kalinasto.blogspot.com/2013/04/blog-post_16.html

    ОтговорИзтриване
  15. Ех, че приятна изненада! С тази картичка дори си спечелих награда от Кали! Благодаря! За мен е чест и удоволствие да съм сред щастливките! А така картичката ще я помня още повече! Сестричке, благодарение на теб:) Обичам те и аз!

    ОтговорИзтриване

tonya.blagoeva@gmail.com