четвъртък, 9 май 2013 г.

Точица 5 - За децата

Здравейте отново от мен, след дълго мълчание.
Почивката беше меко казано размазваща! Още не мога да се върна на пълни обороти към ежедневните грижи и занимания и затова съм толкова несериозна блогърка в последно време. Вече съм на линия и се надявам да съм по-активна както в блога, така и в творчеството. През почивката бях решила да не си нося материали за картички и компютър, за да се оркъсна за малко от всичко. Получи се наполовина - материали си взех :). И направих две картички - специално за Кати и Марти - изпуснахме рождените дни и на двамата, но реших поне да им спретна по една картичка, защото ги обичам и заслужават! Правих първата три дни!!! Оцветявах единия, правих цветята втория, сглобявах третия. С подръчните средства, които си бях взела, се справих добре, мисля. На марти остана малко гола, но я дооправих вкъщи.
Темата този месец(понеже съм несериозна и половината май мина докато се накумя, се надявам да успеете да се включите), предвид престоящия празник на децата, е "За децата". Всякакви проекти на тази тема са добре дошли. Условията са лесни - до 3 участия, аз избирам победителя, може да съчетавате с колкото искате предизвикателства.ю
За наградата сигурно сте се сетили, че пак не съм подготвена, но пък така ми е интересно да видя колко хора се включват просто за да участват:).
Картичките за вдъхновение са две - за момиченце и момченце. Момичешката отиде за едно малко пораснало, но сигурна съм, скрито(или не) дете - Кати(Какичка), а момчешката - за нейния прекрасен син - Марти. Понеже имах снимка на недовършената му картичка, може да ви изглежда малко гола. За срамотиите, с всички копчета, панделки и конци, които имам, не си бях взела нито едно!!! Та я довършвах вкъщи набързо с три копчета, панделка и дебел конец(мулине).

Очаквам вашите проекти, а за следващия месец ще имам една по-голяма изненада...засега няма да издавам.





Показвам ги тук:
http://cardmaniachallenges.blogspot.com/2013/05/cmc20-flower-power.html - първата е с цветя,
http://cutecardthursday.blogspot.com/2013/05/challenge-268-something-blue.html - the second one,
http://divasbydesignchallenge.blogspot.com/2013/05/anything-goes.html,
http://wordartwednesday.blogspot.com/2013/05/challenge-79-anything-goes.html,
http://deliciousdoodleschallenge.blogspot.com/2013/05/challenge-34-something-for-boys.html - the second one.

10 коментара:

  1. Страхотни са и двете! Първата е толкова мила и нежна, с толкова красиви цветчета... А втората - типично момчешка и сладурска! :)

    ОтговорИзтриване
  2. Fun card thanks for joining Delicious doodles challenge x

    ОтговорИзтриване
  3. Супер са и двете картички, Тони :)( моята си е по-хубава, но няма да му казвам). Много ти благодарим за вниманието.

    ОтговорИзтриване
  4. Чудесни картички, Тони. Било за момиченце или момченце - тази двойка сладурковци няма как да не бъдат оценени. Много хубава и благодатна тема има тази нова твоя точица. :)ххх

    ОтговорИзтриване
  5. Cute card and lovely flowers. Thank you for joining us at Card Mania Challenge.

    DT. member
    Evie

    ОтговорИзтриване
  6. Your cards are absolutely DARLING, and I am just SO grateful to have you stop by and share your time and your talents with us. I hope you will stop by again soon so we can peek at some more of your art. Hope you're having a blessed week.
    Karen
    Word Art Wednesday

    ОтговорИзтриване
  7. Благодаря ви за милите думи:). Thank you for your kind comments!

    ОтговорИзтриване
  8. Чудесни картички! Благодаря ти, че ги показа в предизвикателството на Card Mania! Успех!

    ОтговорИзтриване
  9. What wonderful cards these are. Great lay-out and coloring. Thanks for blessing us with your artwork this week at Word Art Wednesday. God bless!

    JO ANN
    http://jatterburycreations.blogspot.com

    ОтговорИзтриване

tonya.blagoeva@gmail.com