вторник, 26 ноември 2013 г.

29 и 28 ден до Коледа

Вчера си бях запланувала тази публикация, но по стечение на обстоятелствата не стигнах до нея. И това ми дава един много ценен урок - никога не си пази най-хубавото за накрая. От малка си пазя най-вкусната хапка от яденето за последно, да му се насладя на спокойствие. Обаче често се случва някой пътьом да ми го изяде! Какво безочие, си мислех аз. После се поставих от другата страна - виждам нещо хубаво, което искам, а другият до мен всячески заобикаля и не оценява! Какво разхищение, мисли си той. Я да му го изям, аз поне го искам:). Случвало ли ви се е и на вас? Да си пазите най-хубавото за накрая. Аз вече започнах да му се наслаждавам на момента. И открих, че е не по-малко хубаво когато е в началото, а не в края.
Обаче вчера си запазих любимата картичка от серията, вдъхновена от Течето, за накрая. Като гвоздеят на програмата ми от нахалните 6 или 7 участия, не помня вече колко бяха:). Е да, ама не. Изпуснах срока. За моя радост открих, че това не ме натъжи, просто го приех и си казах, че така е трябвало да стане. Днес вече ви показвам моето творение, което, колкото и нескромно да звучи, много си харесвам. Правих я по поръчка, заедно с още три картички и тази ми стана любимата.
А на вас пожелавам един усмихнат и весел снежен ден! Аз като малките деца се радвах на снега и нямам търпение да изляза да се отъркам в него :)
Предизвикателства:
http://sisteractcardchallenge.blogspot.com/2013/11/challenge-34.html,
http://crazychallenge.blogspot.com/2013/11/cch-159-white-christmas.html,
http://wordartwednesday.blogspot.ca/2013/11/challenge-107-anything-goes.html,
http://challenges4everybody.blogspot.com/2013/11/challenge-34-anything-goes.html,
http://glitternsparklechallengeblog.blogspot.co.uk/2013/11/challenge-60.html,
http://craftingwhenwecanchallenges.blogspot.com/2013/11/challenge-58-winter.html

13 коментара:

 1. Много, много, много е готина, Тони! <3 Определено ми стана любима от коледната серия! :)))) Чак и мен ме хвана яд, че не си я включила! Щеше да е фаворит за спечелване на предизвикателството! <3 Правилно обаче - не се ядосвай! :-* Коледни предизвикателства да искаш този месец... :) <3

  ОтговорИзтриване
 2. Тони, разкошна е :) И аз винаги обичам да си оставям най-вкусната хапка за последно, да ама сега като я оставя минава детето и ми я изяжда. Затова си хапвам всичко на едно и ня го мисля :) Картичката е страхотна и ще има със сигурност къде да я покажеш :)

  ОтговорИзтриване
 3. Благодаря ви, момичета мили. Радвам се, че не съм единствената, която я харесва :)

  ОтговорИзтриване
 4. Чудесна картичка и отличен дизайн!
  Изкушавам се - мога ли да направя нещо като реплика / копие/ -
  Това е картичката на годината!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Разбира се, че може. Чувствай се свободна да краднеш което ти харесва :). Нямам собственически чувства и нараними авторски права :)

   Изтриване
 5. Great Christmas card! I love what you've done on the inside, too! So glad you shared your card at Sister Act this week!
  Trisha-DT

  ОтговорИзтриване
 6. Cute image! I really like how you've done this one! Thanks for joining us at Glitter N Sparkle.

  ОтговорИзтриване
 7. Благодаря ви за милите думи. Thank you for your kind words.

  ОтговорИзтриване
 8. Тониии, много е хубава. Като му гледам бузките на този сладур все едно до сега съм ги щипкала. Браво, момиче! Няма място за ядосване тук. Коледа наближава и само хубави емоции трябва да се навъртат край нас. Благодаря ти, че се включи тази красотичка в The Crazy Challenge. Пожелавам ти късмет!
  Целувки!
  Роси :)

  ОтговорИзтриване
 9. Много е готина! Свежа и забавна!
  А що се отнася до хапките - и аз съм така! Но... отдавна започнах да приемам всичко по-леко и с по-малко емоции! ;) И ми е много по-лесно...

  ОтговорИзтриване
 10. What a fun card! Loving the embossing you've done. Thanks for playing along with us at Crafting When We Can. Unfortunately, you have entered too many challenges to be eligible for ours. I do hope to see you again soon. Hugs, Robin

  ОтговорИзтриване
 11. Great card, well done! Thanks for joining us at The Crazy Challenge.

  groetjes, Ellen

  ОтговорИзтриване

tonya.blagoeva@gmail.com