неделя, 10 ноември 2013 г.

АТС за Деси

Естествено, пак гоня последния вагон...този път влакът пътува към Варна. Обожавам да пътувам натам. Като деца всяко лято ходехме на море с нашите там и понякога пътувахме с влака. Беше много забавно и вълнуващо. Обичам да пътувам. Където и да е, стига да е някое различно или специално място. Връщам се на едно и също място само ако имам страхотни спомени от там. Варна е едно от тези места. Там ми е хвърлен пъпа според мен. Майка ми е завършила Френската гимназия и е живяла доста години там и явно ми е предала й нейната любов. Също така брат й (моят вуйчо) живее там и когато сме на море наблизо, винаги му ходим на гости. Имат вила на 10 минути от морето, костенурки в двора, сладко куче и образцово поддържана градина със зеленчуци....Май много се размечтах и отклоних. Слагам . на спомените и показвам какво пътува днес за Варна - моето АТС, специално направено за Деси и нейната блого-игра. Аз нали съм си загори тенджера разбрах за срещата, която организира Ем едва един ден по-рано!!! Но по-добре късно, отколкото никога. Отидох, видях много усмихнати лица, побъбрихме, похапнахме (Ем беше направила невероятни тиквени мъфини, Диди Андреева - солени мъфини с тиквички...имаше и други неща, сред които и мои веган мъфини(рецептата ще ви дам скоро), но не разбрах всички от кого са...все пак съм си заплес :).
Деси, искам да ти пожелая да си все така организирана, вдъхновяваща, вдъхновена и окрилена от хобито си. Щях да кажа и от децата, но мисля че това е ясно, големи са сладури, особено Милица. Горкото, не можа много да се наспи, но се държа геройски! Моята разбойничка щеше да е опищяла до небесата.
Спирам да пиша да не затвори линкито...:)


П.П. Извинете ме за лошата снимка, но я направих на срещата с телефона на мъжа ми...защото си бях забравила моя вкъщи, и забравих да я снимам вкъщи...нали помните, че забравям...чудя се аз кога ще забравя, че забравям, та току-виж започна да помня!

П.П.2 Ставам досадна, но искам да покажа още едно АТС, което носех на срещата специално за Роси Катрева, но тя не дойде. Роси, като се видим, ще ти го дам :). Честит рожден ден на патерици! Все така креативна, весела и зареждаща!Показвам ги още тук:
http://cardmaniachallenges.blogspot.com/2013/11/cmc-33-anything-goes.html,
http://sisteractcardchallenge.blogspot.com/2013/11/challenge-32.html,
http://wordartwednesday.blogspot.ca/2013/11/challenge-105-anything-goes.html

4 коментара:

 1. Beautiful. Thank you so much for posting your sweet art with us. Please know you are welcome to post up to five entries each week.
  Blessings,
  Carole Robb Bisson
  Word Art Wednesday

  ОтговорИзтриване
 2. What a gorgeous card. Thanks for joining us at Sister Act Card Challenge this week.

  ОтговорИзтриване
 3. Благодаря ви, момичета. Thank you, girls.

  ОтговорИзтриване