неделя, 15 декември 2013 г.

Една мечта лети!

Здравейте, мили ми смехурковци.
Днес сбъднах една моя детска мечта. Преди повече от 15 години(леле, колко съм стара!) гледах един филм с едно малко момиченце, което загуби баща си. То спря да говори и се затвори в себе си. Майка й се чудеше как да я извади от това състояние и измисли да пуснат балон с хелий, за който завързаха рисунка и писмо за бащата. Балонът прелетя 6000 км и стигна до Канада, до едно семейство. И т.н.  От там се вдъхнових някой ден да пусна балон с мое пожелание. От месец бях решила какво ще е то - Коледно пожелание на ръчно правена от мен картичка. Сложих и един лотариен билет от моментна игра. Дано да е печеливш и който намери балона, да е двойно радостен(поне се надявам да е радостен :) ). Картичката забравих да снинам, защото правих набързо и защото е втората такава :) Ще ви разкажа някой друг перипетиите. Стискайте палци да стигне до някой моето послание. И се оглеждайте за летящ еднорог :)
А догодина може да направим това традиция. Какво ще кажете?




13 коментара:

  1. Ах, че красиво и трогателно! Поздравления за идеята, стискам палци еднорогът за направи някой истински щастлив! :)

    ОтговорИзтриване
  2. Очарователно... чак просълзяващо!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Ех, че страхотна идея. Браво Тони, браво. Да знаеш, че истински се възхищавам на креативността ти. :)

    ОтговорИзтриване
  4. Браво, Тони! Много трогателен и вдъхновяващ жест!

    ОтговорИзтриване
  5. Тони, невероятна си. Страхотна идея и изпълнение. А има ли контакт този който го намери да ти пише. За традиция звучи супер :) Днес си получих таговете :) и познай какво си имам... твоят страхотен шейкър таг на който всички се възхищавахме на срещата :))

    ОтговорИзтриване
  6. Тони, готини емоции... хубаво е да се случват по-често, с повод и без повод!

    ОтговорИзтриване
  7. Благодаря ви момичета. Радвам се, че ви е харесала моята идея. Веси, да, оставих координати на БГ и на английски, кой знае накъде ще го отвее вятъра:-). Ще пиша ако получа отговор:-)

    ОтговорИзтриване
  8. Браво на теб!
    Ти си бижу!
    Късмет!

    ОтговорИзтриване
  9. За съжаление не помня името на филма. Само си спомням, че беше продукция на Холмарк. Ще се поразтърся да видя ще изровя ли нещо от чекмеджетата на мозъка ми... А тази година мисля да повторим. За съжаление така и не получих отговор на този. Замислям се тази година да го пуснем на Витоша, че в града не знам дали е успял да се вдигне достатъчно нагоре.

    ОтговорИзтриване
  10. Намерих го! Mermaid се казва. По истински случай. Ето линк, това намерих:
    http://www.amazon.com/Mermaid-Ellen-Burstyn/dp/B00005B6L7

    ОтговорИзтриване

tonya.blagoeva@gmail.com