петък, 31 януари 2014 г.

Като се люлее, транспаранта му се вее :)

  Преди два дни моят баща имаше рожден ден, и то не какъв да е, ами 60-ти подред! Тате, бъди много здрав, откривай само хубавите страни на живота, радвай се на любовта на любимите ти хора и никога не спирай да мечтаеш, на колкото и години да станеш! Пожелавам ти до следващата кръгла годишнина да си пилотирал поне още 100 пъти мечтания самолет (който и да е той :) ). Е, няма да откажа и мен да ме повозиш...:).
  Баща ми е бивш военен пилот на изтребител. От него съм наследила любовта ми към небето, полетите, скоковете с парашут и други неща :). За кръглата му годишнина бях решила отдавана да му спретна картичка със самолет. Ама не какъв да е, а изтребител. По-точно - F16. Исках да е Миг 29 или 21, че на такъв е летял най-много, ама не намерих в линка, който Кати ми даде (благодаря ти, Кате). Все пак свърши работа.
  За вида на картичката на помощ дойдоха Мър Мяу с тяхната идея за суинг картичка. Речено-сторено. За обратната страна на завъртащата се част сложиш един транспарант с надпис Честит юбилей!. Украсих с ръчно криво нарисувани и изрязани облачета, на едно от които сложих цифрите 60, изрязани от картона за основа (картонът си купих от Париж, на MME е и много ми харесва!). Оцветих самолета с акварелни моливи, сложих малко глоси на канбината(нали е пластмасова и лъскава :) ) и почти готово. Все пак трябваше да има и място за надписване. Реших да е скрита врата, залепена с велкро лента. Вътре има бял лист, който е сгънат на две, на който ще напишем пожеланията. Дано да му хареса. Ние довечера заминаваме за Плевен да празнуваме. Ще има торта със самолет, правена от сестра ми. Ще ви я покажа другата седмица.
  Приятни почивни дни и до скоро!








Предизвикателства:
http://sisteractcardchallenge.blogspot.com/2014/01/challenge-42.html,
http://wordartwednesday.blogspot.ca/2014/01/challenge-117-anything-goes.html

4 коментара:

  1. Честит рожден ден на баща ти, скъпа Тони!
    С радост се присъединявам към твоите поздрави и пожелания.
    Картичката е много, много мила - удивително приятно настроение има!
    Весело празнуване на юбилея.

    ОтговорИзтриване
  2. What a way to honor your Father with a plane in memory of his years of service. I enjoyed seeing your lovely art today and thank you for sharing it with us.
    Blessings,
    Carole Robb Bisson
    Word Art Wednesday

    ОтговорИзтриване
  3. Много, много, много е яка, Тони! :) Специални поздрави на юбиляра! :) Сигурна съм, че ще я оцени много високо!
    Винаги ми е била много загадъчна и екзотична професията пилот на изтребител. :) С брат ми като деца обожавахме изтребители - от хартиени самолетчета, чиито сгъвки сами си измисляхме, до компютърни игри. <3 Последната ми среща с изтребител беше в Крумово и отново един Миг, застанал статично във вертикална позиция в небето, ми взе дъха. <3

    ОтговорИзтриване
  4. This is such a cool card. Love the kraft colors!

    Thanks for joining us at Sister Act Card challenge this week.

    -Angeline DT

    ОтговорИзтриване

tonya.blagoeva@gmail.com