четвъртък, 2 януари 2014 г.

Честита Нова Година / Happy New Year

Привет на всички и за много години! Бъдете здрави, весели, щастливи, вдъхновени и вдъхновяващи и се радвайте на всеки миг! Тази година е годината на коня според китайския хороскоп. Яхвайте го смело и само му кажете желаната цел. Той ще ви отведе по неведоми пътища до нея. Мечтайте смело и живейте себе си, защото го заслужавате!
Аз открих сезона(разбирайте новата година) с един закъснял проект, с който да ви вдъхновя да участвате в тема 8 на ТокБобок - Цветова комбинация, а именно Лилаво и Тюркоазено. Кали е факир в тази тема, както и много други момичета, а на мен цветовете са ми много любими и затова я избрах. Нашите гост дизайнери този път са повече от блестящи!!! Минете да ги видите и ще се уверите! Специални благодарности на Роси Катрева, Голди (която ме вдъхнови да направя първия си календар, благодаря ти Роси, включвам го и при теб :) ) и шМи за приказно красивите им проекти и за това, че ме подкрепиха в това предизвикателство! Надявам се да успеят да вдъхновят и вас и ви чакам до края на януари:)
Най-после използвах любимата ми фея на нашата дизайнерка Краси - Фея на земята. Отдавна исках да я направя на картичка и ето:




Предизвикателства:
http://sisteractcardchallenge.blogspot.com/2013/12/challenge-38.html,
http://wordartwednesday.blogspot.ca/2014/01/challenge-113-anything-goes.html,
http://goldie-goldieshandmade.blogspot.com/2013/12/blog-post_2681.html,
http://bearlymine-challenges.blogspot.com/2013/12/challenge-117-anything-goes.html,
http://creativecardcrew.blogspot.com/2013/12/challenge-52-anything-goes.html,
http://crazychallenge.blogspot.com/2013/12/cch-161-celebrate-new-year.html,
http://craftyourpassionchallenges.blogspot.com/2013/12/challenge-194-something-new.html - something new - my first calendar,
http://cardmaniachallenges.blogspot.com/2013/12/cmc37-happy-new-year.html,
http://hartienivalshebstva.blogspot.com/2013/12/blog-post.html - ново начало- на годината. Има много блясък - glossy accent, stickles, капчици роса.

10 коментара:

  1. Честита Нова Година и на теб мила Тони.Желая ти много много здраве, щастие и любов.Започваш новата година с един прекрасен проект, който ме остави без думи.Бъди все така изобретателна и вдъхновяваща.Зареждаща с много усмивки и ведро настроение.Успех !

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря ти, Диди, за милите думи! Успешна година и на теб и много усмивки!

    ОтговорИзтриване
  3. Мила Тоничка, какъв хубав фейски следобед си ни разказала. Чудесна картичка - календар ни представяш с премерени акценти и чудесна композиция, изтъкваща своя център, така пролетно топличък и красив. Красив и вдъхновяващ проект, наистина. Браво :)ххх

    ОтговорИзтриване
  4. Прекрасна картичка, Тони! Перфектно съчетание на цветовете и детайлите. Много, ама много ми хареса иии ...виждам, че и моето календарче е намерило място в тази приказна симфония :)
    Благодаря, че ни я показа в Хартиени Вълшебства.
    Успех!

    ОтговорИзтриване
  5. How adorable! Thanks so much for your submissions to Word Art Wednesday. It's always a delight to have you participate and share your wonderful talents. We appreciate your support! Diane Noble (WAW-DT)

    ОтговорИзтриване
  6. It's a beauty! Thanks for joining us at The Crazy Challenge.

    groetjes, Ellen

    ОтговорИзтриване
  7. И във Фб писах, но и тук да кажа - много ми харесва! Цветовете са толкова нежни, а и цялото изпълнение те кара да се пренесеш в една магична страна сред прелестни цветя и мили малки феи!

    Мерси, че се включи при нас в The Crazy Challenge!
    Гуш
    Ем

    ОтговорИзтриване
  8. Прекрасен календар, мила! Всичко си е точно там, където трябва да бъде! Много благодаря за това невероятно второ участие при нас в The Crazy Challenge!

    Целувки!
    Роси

    ОтговорИзтриване
  9. Страхотен календар! Много ми харесват нежните цветове ,които си подбрала!
    Благодаря ти, че участва в Card Mania Challenge и Щастлива Нова Година!
    Усмивки,
    Кали

    ОтговорИзтриване
  10. Календарът е невероятно сполучлив, а цветовете са толкова нежни- Тони, проектът ти е приказка и толкова ми напомня за пролетта и всичките и прекрасни цветове...! Благодаря ти, че се включи в предизвикателството ни при Хартиени вълшебства!

    ОтговорИзтриване

tonya.blagoeva@gmail.com