понеделник, 3 февруари 2014 г.

Искам да ми направиш...

...картичка с дантели и да е много женствена. Това беше желанието на Теодора Стоянова. И понеже бях все още на Парижка вълна, естествено картичката е с така баналната вече Айфелова кула :). Хартиите от това блокче са невероятно красиви! И въпреки това, хич не ми е жал да ги режа и ползвам. Май успях да преодолея тази ми привързаност. Поне временно :).
Дантелката на заден фон си оцветих с любимото дистрес мастилце - паунови пера(тя си беше тюркоазено синя, но така стана още по-ярка). Дантелката на преден фон сложих и на края на рокличката на дамата. Искам да й сложа една чанта в ръката, вместо цвете, но нямах подходяща. В тази поза ми прилича повече на пазаруваща жена, но и едно цвете, подарено от непознат красавец на улицата върши работа :). А тази илюстрация е на Inslee, много талантлива дама!
Цветята направих ръчно със същото дистрес мастилце, бял картон и тичинки. Има какво още да се желае, но ми харесаха като цяло.
Имам само един грях пред Теди - забравих в бързината да й надпиша картичката :( . Стана ми много кофти като се сетих, защото и аз вднъж съм получавала ненадписана картичка и знам колко е разочароващо. Ще се поправя :).
А на вас пожелавам един вълшебен ден, изпълнен с чуруликане на птички и ароматни цветя!


Предизвикателства:
http://sisteractcardchallenge.blogspot.com/2014/01/challenge-42.html,
http://wordartwednesday.blogspot.ca/2014/01/challenge-117-anything-goes.html

4 коментара:

  1. Who loves Paris in the Springtime?
    beautiful card. I enjoyed seeing your lovely art today and thank you for sharing it with us.
    Blessings,
    Carole Robb Bisson
    Word Art Wednesday

    ОтговорИзтриване
  2. Ау Тони, толкова е хубава. Цветовете носят толкова силен заряд, а тази мацка е страшно шикозна :)) МНого ми хареса, много

    ОтговорИзтриване
  3. Благодаря ви, дами, тази и на мен ми хареса даже:). Иначе съм доста критична към моите творения. Thanks, Carole!

    ОтговорИзтриване

tonya.blagoeva@gmail.com