събота, 22 февруари 2014 г.

Женска красота

Това е темата при Хартиени вълшебства този месец и аз съм щастлива да бъда техен Гост Дизайнер.В последно време правих картички предимно по темата, но тази ми е любимата - правена за много специален човек, с много любов и внимание. Отне ми общо 4 часа!!! Не че си личи, просто съм си тутка :). Само цветята, обаче, ги правих един час. Всяко едно цветче съм го изрязвала на ръка с ножичка за нокти, дистресвала, ембосвала с уред с топче и подложка и лепила. Бавно става, но са ми едни от най-любимите цветя (видях ги от Ели, която ми подари преди 2 години картичка с такива цветя и любезно сподели с нас шаблона).
Картичката показвам при Мър Мяу-ките, защото е нова интерпретация на една любима картичка, правена по поръчка от моята получателка на тази(малко объркано, дано ме разбрахте :) ). Исках специално да й направя подобна, но различна картичка :):):) Перата са от щраусът Гошко, имаме ги от почти две години, когато ходихме в една ферма за щрауси и чинно си чакаха реда. С получателката си имаме закачки относно щраусите и дъщеря ми, тя си знае :) та затова исках именно такива пера да ползвам. Печатът Честит рожден ден е същият, само че този път не го ембосвах, че не става добре.
Подаръкът, комплект към картичката, е декориран готов буркан с ароматна свещ. Идеята взех от Вили, само че заложих на готова свещ, защото ми се вижда прекалено амбициозно да я забъркам сама :). Дантелата, въпреки, че се опитах да я оцветя с лилавото на цветята, си личи че е друг нюанс, ама се правете че не виждате :)
За съжаление ще разваля изненадата, но рожденичката (на 13) се прави на много заета и още не сме я виждали :). Дано все пак се видим скоро и не наднича тук любопитно.
Ето ги и тях:


 Две пъргави ръчички грабнаха буркана преди да успея да го снимам отгоре :)

А ето и старата версия:


http://zabavlqtelstvo.blogspot.com/2014/02/blog-post.html,
http://wordartwednesday.blogspot.com/2014/02/challenge-120-anything-goes.html,
http://sisteractcardchallenge.blogspot.com/2014/02/challenge-45_21.html,
http://cardmakinmamas.blogspot.com/2014/02/cmm81-stack-it-up.html,
http://craftingfromtheheartchallengeblog.blogspot.co.uk/2014/02/challenge-7.html,
http://4kraftygirlzchallenges.blogspot.co.uk/


6 коментара:

 1. Great projects!Thanks for playing at Crafting from the heart. Hope to see you next time. Good luck.

  ОтговорИзтриване
 2. И двете картички са прекрасни,но първата ми легна на сърце,може би заради лилавото,мои любим цвят.Цветята са много красиви,бурканчето също.Поздрави!

  ОтговорИзтриване
 3. Great card thanks for joining us at Crafting from the Heart and good luck x

  ОтговорИзтриване
 4. Great projects thank you for joinin gin with us at CFTH and good luck

  ОтговорИзтриване
 5. Great card & jar! Love purple! Thanks for joining us at Crafting From The Heart! Angie-DT

  http://angiescraftblog.blogspot.com/
  http://angiesdigistamps.blogspot.com/

  ОтговорИзтриване
 6. A great card and love the image you have chosen and loving the colouring. Thanks for joining our challenge this fortnight at Crafty Girls.
  Hugs
  Fiona dt/blog co-owner x

  ОтговорИзтриване

tonya.blagoeva@gmail.com