четвъртък, 6 февруари 2014 г.

Любовта е навсякъде / Love actually is all around

Макар да не празнуваме официално 14 февруари, всяка година се хващам, че мисля какъв подарък да направя на любимия. Тази година не се различава. Направих му картичка, до подарък не знам дали ще стигна, но обмисляме да излезем по ергенски и да празнуваме нетрадиционно. Ще си направим общ подарък - една вечер за нас. Покрай децата и липсата на свободни баби и дядовци много рядко ни се случва да се видим насаме без малки сладки гласчета да ни питат през пет секунди мамо това, тате онова :). И да не си помислите, че се оплаквам, приятно ми е, но идва момент, когато искам да сме сами и да се насладим на компанията си. Е, на 14 май ще ни се отвори парашута :).
Освен картичката със сърца, която направих миналата седмица, направих и 9 АТС за играта на Деси. Те вече са при нея и чакат разпределянето си. А сега ви показвам втората серия, която кръстих "С любов". Исках да е "С любов за теб", но не ми стигна мястото на гръбчето :). Тази серия ми стана любимата. Може би заради влюбените животинки, които са на нея. Всяка от тях правих с мисълта за Хартиени вълшебства. Всяка си има по нещо лъскавичко, каквото е изискването. И във всяка съм вложила много любов! Дано се предаде на новите им получателки.
Показвам ги и в Крейзито, където темата е също любовна. Също и в WordArtWednesday и SisterAct, където темите са Всичко е позволено. Също и в Simon Says - Have a heart
А на вас пожелавам да откривате любовта навсякъде около вас! Защото тя е там и чака да си отворите сърцето за нея!


5 коментара:

  1. Тони прекрасни са!Двете рибки обаче са ми фаворитки хи хи Много са сладкииииии...........Гуш

    ОтговорИзтриване
  2. This is inspirational and beautiful. Thank you for sharing with us today at Word Art Wednesday
    Blessings, Carole (DT WAW)

    ОтговорИзтриване
  3. Lovely cards, well done! Thanks for joining us at The Crazy Challenge.

    groetjes, Ellen

    ОтговорИзтриване
  4. Прекрасни са! Браво! Тази с мечето ми е фаворит! Комбинацията от черно и червено стои страхотно на мечо! :)

    ОтговорИзтриване

tonya.blagoeva@gmail.com