понеделник, 10 март 2014 г.

Стара снимка

Това е картичката за осми март за моята свекърва, вдъхновена от Кали и нейната тема при Картичкофуриите тази седмица - Стара снимка.  Колкото и нескромно да звучи, но тази картинка си я харесвам много, макар да не е перфектна, и понеже я рисувах с много любов и ентусиазъм, първата картичка, която направих с нея реших, че ще е за моята прекрасна майка по случай скоро отминалия празник на жената. Заредена е много специално и се надявам да носи радост и усмивка и на нея :). Нямаше как да не направя картичка и за свекърва ми, която има най-важния принос аз да имам до себе си най-прекрасния мъж на света! Благодаря й, че ми е родила и отгледала мъжа :). Заложих на същата картинка и скеч, за да са максимално близки и все пак различни. И двете ми харесват, надявам се и на получателките си да се харесват. А на вас коя ви допада повече?

Използвам случая и да ви представя новия дизайнер на дигитални печати, които можете да намерите в магазинчето ни. Това е Марта от блога Creations. Много се радвам, че отоборът на БГ дизайнерите малко по малко се събира. Отбийте се да видите нейните печати, заслужават си! Пожелавам ти успех, Марта, и да се забаваляваме заедно!

Лека нощ и до скоро! Затишието от моя страна е само в блога, правя нови неща постоянно, но не стигам до компютъра напоследък. Надявам се тази седмица да понаваксам :). Мъжо пак е в командировка и ще използвам самотните студени вечери за сърфиране с одеало и топъл чай :)


Предизвикателства:
http://wordartwednesday.blogspot.com/2014/03/challenge-122-anything-goes.html,
http://sisteractcardchallenge.blogspot.com/2014/03/challenge-47.html,
http://hartienivalshebstva.blogspot.com/2014/02/blog-post.html - има глоси на устните и метална висулка,
http://inkychicks.blogspot.com/2014/03/challenge-24-monochromatic.html,
http://papertakeweekly.blogspot.com/2014/03/anything-goes.html,

8 коментара:

  1. This is really lovely. Thanks so much for sharing with us this week.
    Karen
    Word Art Wednesday

    ОтговорИзтриване
  2. Мила Тони, и двете ти картички са много нежни и стилни.Не бих могла да кажа коя повече ми харесва ,защото всяка си има собственно излъчване и обаятелност.Прекрасни са!!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Stunning and elegant card - that image is just gorgeous. Thank you for joining us this week at Sister Act card Challenges - Michelle x

    ОтговорИзтриване
  4. Много е хубава и нежна, но определено варианта в синьо ми харесва повече! :) Успех, Тони!

    ОтговорИзтриване
  5. Много мила и нежна картинка и страхотна картичка!
    Тони, благодаря ти за чуственото участие в предизвикателството "Стара снимка"
    Усмивки,
    Кали

    ОтговорИзтриване
  6. Много нежна, мила и изчистена картичка! Чудесно се е получила! Много ми харесва акцента с металната висулка!

    ОтговорИзтриване
  7. Великолепна картичка, Тони! Много изчистена, стилна и нежна. Благодаря, че я сподели в нашето трето предизвикателство в Хартиени вълшебства

    ОтговорИзтриване

tonya.blagoeva@gmail.com