петък, 20 юни 2014 г.

Дантела, метал и рози

Това е темата следващата седмица при Картичкофуриите. Руми ни предизвиква с тази интересна и вдъхновяваща тема - мисля лесна и много благодатна за импровизации.
Моята интерпретация е монохромна mixed media или поне опит за такава. Мазах, боядисвах, лепих, дистресвах, изрязвах цветя от кенче от бира, направих си рамка от многофункционалния пънч с птички...добавих един часовник, на който залепих обемен стикер от Зара, малко пудра шаби уайт, парче паус, сребърен стикер и готово! Забравих да спомена един стар напукващ се лак за нокти...едва го изстъргах от шишенцето му, но все още се напуква :). Не знам дали защото е нещо много различно от всичко, което съм правила досега, или заради факта, че е последното ми творение, но ми е много скъпо и си го харесвам много (нещо нетипично за мен :), обикновено съм много самокритична). Скечът може и да ви е познат...наскоро беше в Крейзито., изтървах сроковете, но толкова ми хареса този скеч, че си го запазих за бъдещи проекти. Дойде му времето :)
Приятни почивни дни и много слънце навсякъде!
Предизвикателства:
http://alittleplaceofwonder.blogspot.com/2014/06/blog-post_13.html - за рождения ден на Ем, надявам се да успея да се включа и с нещо страшничко :)
http://sisteractcardchallenge.blogspot.com/2014/06/challenge-62.html,
http://wordartwednesday.blogspot.ca/2014/06/challenge-137-anything-goes.html

3 коментара:

 1. This is a great card I love the style very on trend too. Jacqui DT Sister Act

  ОтговорИзтриване
 2. Много е красива! Металните елементи й придават един страхотен чар, а с бялата пудра изглеждат като излезли от зимна приказка!
  Мерси, че се включи в петъчното парти!
  Гуш
  Ем

  ОтговорИзтриване
 3. Very beautiful! I love the romantic feel of this cards and the delightful way you arranged the emblies! Thank you for sharing with us at Word Art Wednesday!

  ОтговорИзтриване

tonya.blagoeva@gmail.com