петък, 8 август 2014 г.

Звездно небе / Starry night

Привет от мен в най-хубавата вечер от седмицата - петък :). Тази вечер намазах, Дидо приспива децата и аз откраднах няколко минути за публикацията. С нея искам да ви поканя при Картичкофуриите и темата на Боряна Йорданова - Звездно небе. Нейната картичка за вдъхновение е прекрасна! Отбийте се да я видите задължително. Аз пък заложих на Коледата. Направо не можах да повярвам колко рано направих първата си картичка за зимата! Винаги започвам чак ноември, или поне края на октомври. А сега даже ми хрумнаха още куп неща! Музата ме навести, но утре отпрашвам към морето за една нощ, та пак ще се разминем с нея. Дано си стои вкъщи като се върна :)
По картичката - не веднъж съм правила такива къщички и дръвчета, рязани със скалпел, но този път използвах направо картона, а не другата част за маска, както досега. Исках акцентът да е звездното небе, останалото да не се набива много на очи. Малко релефни пластове, един стикер(който имам от 4 години и най-после му дойде времето :), както и на хартията със звездите, и нея я имам от тогава). Половината от звездната хартия я развалих с неуспешен опит за шейкър картичка, с остатъка направих тази.
Приятни почивни дни и до скоро! Приготвила съм ви две сватбени картички. Дано стигна тия дни да ги покажа.Предизвикателства:
http://www.simonsaysstampblog.com/wednesdaychallenge/ - Make it sparkle (the sentiment),
http://4kraftygirlzchallenges.blogspot.co.uk/2014/08/challenge-24.html,
http://sisteractcardchallenge.blogspot.com/2014/08/challenge-69.html,
http://www.wordartwednesday.blogspot.com/2014/08/challenge-144-anything-goes.html

2 коментара:

tonya.blagoeva@gmail.com