петък, 1 август 2014 г.

Mixed media / Смесена техника

Бреййй, колко хубаво действали почивките! Заредена съм с енергия, идеи и най-вече желание за действие. Това ми е втората картичка за тази седмица, което не се е случвало отдавна. Отделно съм започнала и една кукла. Да не говорим, че от 2 дни ме е обхванала манията да подреждам вкъщи, та сега е почти като аптека :)
Днешната ми поява е свързана с новата тема в ТокБобок - Смесена техника (Mixed media). Преди няколко години се запалих много по тази тема, после нещо ентусиазмът ми изчезна и сега се завръща. Обичам да гвацам с боички! Толкова е забавно и успокояващо. Почти като с дистресите :). Снимах отделните елементи преди да ги сглобя, защото не всичко се вижда добре от самата картичка. Използвах акрилни боички, брокатено лепило, лак за нокти с напукващ се ефект, маски и един печат. Картичката не е точно колаж, но пък са смесени техники отвсякъде - дизайнерски хартии(под пауса, който е нагвацан с боички), шев, оцветена картинка, цветенца, дантела и кокосова трева от изхвърлен букет. Не знам дали ще ми одобрите опита, но аз съм доволна. А тази безгрижна булка много ми харесва! Дори в сватбения си ден е спокойна и замечтана, а не забързана и изнервена, каквито са повечето булки :). Щеше ми се да не е толкова розова роклята й, но без да искам сложих повече цвят от нужното. Следващата ще е с бяла рокля.
А вие хващайте четките и боичките и елате да се забавляваме заедно!

Предизвикателства:
http://sisteractcardchallenge.blogspot.com/2014/07/challenge-68.html,
http://wordartwednesday.blogspot.ca/2014/07/challenge-143-anything-goes.html,
http://www.4craftychicks.blogspot.com/2014/07/anything-goes-challenge-and-crazy-egg.html

3 коментара:

 1. Your image is spectacular! I love how you made a very clean and elegant design and allowed the image to be the center of attention. Simply perfect. Thank you for sharing your awesome creation with us at 4 Crafty Chicks Anything Goes Challenge!!

  Tamie 4CC DT

  ОтговорИзтриване
 2. Много готина картичка!Харесвам нетрадиционни картички като тази,която като че ли казва:-Брак ли?Лесна работа.Като да си направиш сапунени балончета,пълно забавление :)

  ОтговорИзтриване
 3. Just gorgeous!! :) Thanks for joining us over at Sister Act. -Alycia

  ОтговорИзтриване

tonya.blagoeva@gmail.com