четвъртък, 4 септември 2014 г.

Книга за пожелания / Guest book

Появявам се по никое време да ви покажа какво творих в петък вечер. Една приятелка ме помоли да й направя книга за пожелания. Тя беше кума на сватбата. И понеже не ми даде почти никакви подсказки(т.е. имах пълна свобода) се затрудних и в мой стил оставих за последния момент(сватбата беше в неделя). Разгледах в нета за вдъхновение и попаднах на едни красоти от дантела и текстилни цветя. Извадих един дантелен еластичен плат, който имам, купих един тефтер (с корица на Париж, но я скрих :) ), извадих хастара в цвят екрю (цвета на сватбата), запалих си една свещ (под претекста да обгарям венчелистчетата на цветето) и запретнах ръкави. Изгледах ен на брой урочета за текстилни цветя и приложих три от тях. Доволна съм от резултата. А най-важното е, че и кумата е доволна. Мисля, че стана много нежен и стилен. Направих един разделител, който облепих с декупажно лепило и салфетка и за разкош му сложих един елемент от капачка от бира. Печат Love, обемен стикер от тези на Зара и златна връвчица, която залепих за тефтера. Заради капачката показвам проекта си в Картичкофуриите и тяхна тема 9 на Картичкофурийската Академия. Искаше ми се да се включа в повече теми, ама не успях.
 В последния момент, точно преди да излезем, измайсторих и една химикалка набързо - един гол пълнител, облепих го с бяла хартия навита на руло и го облякох със същата дантела. Имах капачка от един подобен химикал(само навита хартия, рекламен), облепих я и нея с дантела, сложих й една капса и я закачих със същата връвчица за тефтера.
Това е от мен за днес. До нови срещи :)






2 коментара:

  1. Ей Тони:)))) виждам те в съвсем нова светлина ,която ми харесва много много многоооооооооо.Браво!Чудесни цветя!Справила си се чудесно!Бялата роза ми е фаворит.И се хващам на бас, че никой няма такъв химикал хи хи ....как си го измислила само.

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря ти, Диди. Така е, уникален е химикалът :) И на мен розата ми хареса най-много :) Запалих се по тези цветя и ще правя още :)

    ОтговорИзтриване

tonya.blagoeva@gmail.com