вторник, 7 октомври 2014 г.

За една специална малка дама

Тази картичка правих специално за една малка сладка дама - Ева, Катината принцеса! Тази малка чаровница може да обезоръжи всеки само с една усмивка. Пожелаваме й да е все така слънчева, щастлива и заразяваща.
Използвам случая да кажа и тук, че блогът за предизвикателства ТокБобок се пенсионира преждевременно, но отстъпва място на нова стъпка в живота ми. Толкова бързо се развиха нещата за мен последните месеци, че чак не мога да повярвам. Напуснах банката, "напуснах" ТокБобок и станах Боуен терапевт! Една от детските ми мечти (май първата голяма) беше да лекувам с ръцете си като Исус. Е, засега не е като него, а като Том Боуен, но съм на прав път :). А крафтстването си остава отново само хоби. Опитах се да го превърна в професия, но взаимно не се получи. Но тъй като то е част от живота ми, и то съществена, не мога с лека ръка да я пренебрегна. Ще продължа да правя картички, кукли и бижута, било то и само за подарък и то от време на време.
Благодаря на всички вас (макар и малко :) ), читатели/коментатори мои! Тези години бяха много важни за мен и съм щастлива, че ги споделих с вас. До нови срещи на Картичкофурийската среща на 11 октомври!


Предизвикателства:
http://sisteractcardchallenge.blogspot.com/2014/10/challenge-77.html,
http://craftingbydesigns.blogspot.com/2014/10/october-anything-goes.html,
http://crazychallenge.blogspot.com/2014/09/cch-181-for-special-lady.html,
http://wordartwednesday.blogspot.ca/2014/10/challenge-152-anything-goes.html

4 коментара:

  1. Тони, картичката е много сладурска, точко като за Катината принцеса :) :) Поздравявам те! Поздравявам те и за новото начало! Пожелавам ти много успехи! Дълбоко вярвам, че за да бъдеш добър в това, което правиш, преди всичко трябва много да го харесваш и да ти доставя истинска наслада. Така че, имаш всички предпоставки за успех. Искрено ти го желая! Радвам се, че бях с Ток-Бобок, макар и преди "пенсионирането" му :) :) Не спирай да твориш, независимо под каква форма :) До скоро!

    ОтговорИзтриване
  2. Тони, картичката е прибрана на почетно място в кутията за картички на Ева. Милата тя, страдаше, че много малко имала в сравнение с брат си, но количеството завидно се увеличи след рождения и ден. Колкото до новото начало - и аз твърдо вярвам, че човек трябва да усеща със сърцето си това, което прави, за да е добър в него. Желая ти успех в новото поприще, а хобито, то е друга работа :)

    ОтговорИзтриване
  3. The nest of flowers is so cute. Thank you for posting your art with us this week during our 152nd challenge at Word Art Wednesday. Hoping you have a fun day, full of creativity, with buckets of blessings as you work, and play.
    Carole Robb Bisson

    ОтговорИзтриване
  4. Много сладка картичка! Благодаря ти, че я сподели с нас в Щурото предизвикателство!

    ОтговорИзтриване

tonya.blagoeva@gmail.com