петък, 27 май 2016 г.

Розово с усмивка и шев :)

Това е най-дълго правената картичка. Отне ми почти месец да я завърша :) Още като видях розовата тема в Картишока си обещах да подновя редовните ми участия там. Успяяяях! Поне този месец :) Мили Картишоци, мила Кат, пожелавам ви да добавите още една цифра към числото на годините си(не година, а десетица/стотица). Бъдете все така вдъхновяващи, заразяващи, щури, енергични и щастливи. Моята розова усмивка е с един любим печат на .... Много харесвам печатите, оцветени с нетрадиционен цвят коси - розови, сини и т.н., но все не се престрашавах да направя и аз някоя. Особен фен съм на тези на Кали, всичко излязло от нейните ръце е прекрасно! Е, и аз направих вече една розовокоска :) и бих повторила. Може би следващото предизвикателство за мен ще е синя коса :) Използвам случая да ви поканя в новата тема на Картичкофурии - Шев и кройка. Просто нарисувайте или зашийте нещо по вашата картичка и ни го покажете. Лесно, нали?

5 коментара:

  1. Тони, чудно си се справила с оцветяването, много различна и интересна е станала тази красавица. Радвам се, че успя сега, надявам се да крадеш по мъничко от нощите за любимото хоби и да те виждаме по-често и при нас.

    ОтговорИзтриване
  2. Много е нежна и въздействаща...:)
    Разкошна!!! :)

    ОтговорИзтриване
  3. Благодаря ви :) крада, когато мога, ама сънят надделява в повечето случаи... Поне вече лекции нямам, сега ще имам повечко време

    ОтговорИзтриване
  4. Тони, прекрасна картичка си направила. =) Ефектът с розовата коса е наистина чудесен, така че давай смело нататък! =)
    Благодаря ти, че ме подкрепи в моето предизвикателство!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти, Деси :) За мен беше удоволствие да те подкрепя в твоето предизвикателство :)

      Изтриване

tonya.blagoeva@gmail.com