вторник, 10 октомври 2017 г.

Балерини / Ballerinas

Идеята за платна с балерини съм виждала много в пинтерест. Отдавна се канех да ги осъществя, но като наближи рожденият ден на Ева веднага ме осени, че това е перфектният подарък за нея. Само че не само балерини, ами и мажоретка и художествена гимнастичка. Че от тази година ходи и на гимнастика. Кое момиченце не си е мечтало да има лента и да я върти сръчно като златните момичета?
Платната се получиха на един дъх. С лекота. И понеже ми остана време (разбирайте след 11 вечерта), реших да добавя и една възглавничка с балеринка. Тя пък взе че стана нежна и се харесва повече от платната 😁
Балерината я нарисувах с черна акрилна бая и медуим за текстил. Поличките на всичките танцьорки са от една омаляла балеринска рокля на Тити. Тя в началото не беше много съгласна да я даде, но като й казах че й е малка и ще й вземем друга с охота я пожертва :)
Накрая за разкош направих и картичка в същия стил, с много перли. И една гривничка с перли. А другата гривничка я низа моята Тияна, много е горда че сама я е правила.









1 коментар:

  1. Уникален подарък! Невероятен!
    Така ме развеселиха тези малки балеринки! Страхотен дизайн!
    И перлите са... разкош!
    Поздравления, скъпа Тони!

    ОтговорИзтриване

tonya.blagoeva@gmail.com