неделя, 7 януари 2018 г.

Имен ден и рожден ден

Минавам набързо да покажа картичката за именния ден на сестра ми Ивелина. Да ни е жива и здрава и все по-щастлива!
Преди 6 години й подарих една малка чаровна племеница за именния ден. Точно в 19:07 часа се роди тя - нашата Тияна! Дойде изненадващо с две седмици по-рано и се намести трайно в сърцата ни с големите си сини очи и широка усмивка! Винаги съм си мечтала да имам момиченце (исках да е родена на моя рожден ден - 20.01, терминът ми беше за тогава. Но тя реши, че иска само нейн си). А още по-голямото богатство е да имам и двете - момченце и момиченце.
От точно една година имаме и куче - голяма, сладка, космата топка, която ни показва безусловната си любов всеки ден. Като изключим трудните месеци в началото, когато опикаваше цялата къща, сега сме едно още по-шарено, щуро, весело и шантаво семейство :)
Картичката за имен ден е моето второ вдъхновение за темата при Картичкофуриите, зададена от Бо. За нея използвах хартии на Fleur Design, предоставени от Бо. Очакваме и вашите творения!Поканите си ги направи сам сама (то си личи :) ). За жалост партито се отложи, но да сме здрави и ще го направим.4 коментара:

 1. Я, какви сте готини!
  Честити ви рожден и имен ден!
  Винаги усмихнати бъдете!
  / Пепи, да ти имам очилата, леля!/
  Чудесна картичка и оригинални покани! Браво!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря ти, Боби! Очилата са от един експеримент - направи си вулкан. Натриев бикарбонат(оцветен в чеврено) и лимонтузу. Слагаш вода и започва да кипи 😁

   Изтриване
 2. Прекрасни сте :)Да сте здрави и все така лъчезарни и усмихнати !

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря ти, Поли! И на теб много здраве и щастие

   Изтриване

tonya.blagoeva@gmail.com