понеделник, 25 юни 2012 г.

Аз жената

От поне седмица се каня да направя картичка по тази тема, но все не успявах да открадна един час(макар, че рядко ми стига един...). Е, поне имах време да измисля как ще изглежда картичката(което ми отнема най-много време) и сега да я направя за един час:). Използвах един печат, който имам от много време, но все не намирах приложение и фулмастрите на сина ми(забравих си акварелните моливи).
На морето сме от два дни и съм много доволна от почивката досега. Чувствам се свободна, жива, заредена с нови сили и ентусиазъм за всичко. И като всяка(или почти всяка) жена, обичам да обикалям по магазините и сергиите(които са по-често срещани на морето) и да си купувам джунджурийки за спомен. Това всъщност е и темата на картичката - типичната жена на шопинг. Моят шопинг обикновено е за материали, а не за парцалки, както обича да казва мъжът ми, но торбите са не по-малко пълни:). Та, аз си представям съвременната жена така - с торби в ръка, преливащи от покупки, усмихната от удоволствието, което й носи пазаруването и заредена с нови сили за още и още, и още...
Включвам я при Картичкофуриите, при Краси в Хоби скеч предизвикателството и при Двете Елши - Плодове (скромно, но от сърце - три черешки).
Спирам да пиша, че е време за сън, дискотеката от съседния хотел спря, децата спят от час и половина, а утре ще е слънчев ден за плаж, така че лека нощ и до скоро!


3 коментара:

  1. Много свежа и весела картичка!Аз също обичам да пазарувам,но предпочитам малките магазинчета,в които можеш да откриеш всякакви джунжурийки.Тогава се чувствам като дете в пещерата на Аладин,няма излизане просто...Радвам се,че намери време да се включиш в предизвикателството ми при Картичкофуриите,за което ти благодаря.Пожелавам ти весела и слънчева почивка!

    ОтговорИзтриване
  2. Еха, Тони, чудесна е и тази картичка!
    Наистина ти завиждам за почивката на морето и ..определено и аз като теб съм от жените, които обичат да пазаруват.
    Аз напоследък, освен в магазините за хранителни стоки, основно пазарувам в хоби магазинчета и в книжарници. Мога с часове да стоя и разглеждам "офис" материалите в наглед скучна книжарничка и винаги се радвам, когато успея да открия съкровища за правене на картички в тях..
    Благодаря ти,че успя да се включиш в Хоби предизвикателство 15 "СКЕЧ"..
    (И аз липсвах няколко дни, но вече съм на линия..)

    ОтговорИзтриване
  3. Много забавна картичка!
    Май тука всички сме от този тип, дето обичаме да си пазаруваме - веднага мога да се позная в тази картичка ;)

    Благодаря, че участва в предизвикателството на Двете елши!

    ОтговорИзтриване

tonya.blagoeva@gmail.com